BrzinaSport

Proizveli su ga. Upoznajte pravi Bugatti Gran Tourismo!

Nakon što su za ljubitelje Bugattija u novom serijalu Gran Tourisma, igre za Playstation 4, arhitekti i dizajneri iz Bugattijevih studija proizveli digitalan automobil koji predstavlja sam vrh znanja i tehničkih vještina prikupljenih u nekoliko života utrkivanja, proizveli su i jednu pravu kopiju.

Nakon što je proizvodnja Veyrona zaključana na 450 komada, te nakon što je prodan zadnji primjerak, postavlja se pitanje kad će novi Bugatti ugledati svjetlo dana. Možda su ga već nacrtali, možda su upravo u ovom trenu na kavi na kojoj odlučuju kad kreće proizvodnja. A, možda su u šumi. Ono što sigurno znamo jest da su napravili pravu realnu kopiju ovog ljepotana, nazvanog po igri Bugatti Gran Tourismo.

Za sad, nisu dali previše tehničkih specifikacija, ali nadamo se da ćemo ubrzo svi gledati video kako rastura Nürburgring. Do onda, uživajte u ovoj predivnoj galeriji slika.

bugatti-vision-gran-turismo-003-1

bugatti-vision-gran-turismo-004-1

bugatti-vision-gran-turismo-005-1

bugatti-vision-gran-turismo-006-1

bugatti-vision-gran-turismo-007-1

bugatti-vision-gran-turismo-008-1

03-bugatti-vision-gran-turismo-concept-frankfurt-1

bugatti-vision-gran-turismo-01-1

Tags

Mr. Gray

Posljednja istraživanja su pokazala zašto muškarci uživaju u oralnom seksu: Pet posto obožava taj osjećaj, pet posto voli dominantnost, a 90 posto jednostavno voli tišinu!!
Back to top button
Close