Brzina

Galerija automobila kakve ćemo voziti kad svijet ode kvragu

S obzirom na sve probleme koje ovaj planet iz dana u dan doživljava i s obzirom na sve loše vijesti koje nam korumpirani mediji plasiraju zbog bolje čitanosti, ljudi su se počeli osjećati izgubljeno, depresivno i jadno. Budućnost nam nije baš svijetla, narodi su i dalje u ratovima, izbjeglica ima sve više i nitko ne vidi tračak nade kako će jednog dana ova planet doći “na zelenu granu” i kako će sve biti lijepo i sretno.

Ljubitelji automobila s ozbiljnim Photoshop vještinama upravo su iz tog razloga krenuli crtati automobile budućnosti u novom distopijskom društvu koje nas možda očekuje ( distopijasuprotno od utopija, znači suprotnost savršenstvu ). No, ima tu i nešto pozitivno. Ovi luđaci su tako dobro nacrtali ove automobile da im se čak u jednu ruku i veselimo! Glavni među njima je Britanac od 22 godine, Khyzyl Saleem, koji je autor većine ovih djela.

Da, dođite problemi, nije nas strah. Pravi ljubitelji automobila će se snaći i u tim vremenima! U ovoj galeriji pogledajte kakve ćemo automobile voziti kad svijet ode kvragu! Koja ljepotica bi vama najviše odgovarala?

queenb

laf-k

koenigsegg

khyzyl-saleem-zplain

khyzyl-saleem-r34finalsmall

khyzyl-saleem-p1finalow

khyzyl-saleem-nvgt

khyzyl-saleem-mx5finallow-1

khyzyl-saleem-mustanglow

khyzyl-saleem-m3low

khyzyl-saleem-lbwhuracanlowweb

khyzyl-saleem-jps-rwbfinallow

khyzyl-saleem-i8reflecweb

khyzyl-saleem-fordraptorweblow

khyzyl-saleem-fordgt2015llow

khyzyl-saleem-dinolow

khyzyl-saleem-cobra-at-ks-ab-final

khyzyl-saleem-astonvanqlow

khyzyl-saleem-9592small

evade-huayra

11728856_745273928914694_7219367288244021283_o

… za ostatak galerije kliknite ‘NASTAVAK’ …

1 2Sljedeća stranica
Tags

Mr. Gray

Posljednja istraživanja su pokazala zašto muškarci uživaju u oralnom seksu: Pet posto obožava taj osjećaj, pet posto voli dominantnost, a 90 posto jednostavno voli tišinu!!
Back to top button
Close