Brzina

Bentley je proizveo najbrži serijski terenac na svijetu! Upoznajte Bentaygu

Bentley je ponovo dokazao kako pripada u sam vrh svjetskih proizvođača automobila. Upravo su proizveli ultra luksuzni SUV, tj. terenac s top brzinom od 310 km/h. Da, 187 milja na sat!

Bentayga definitivno nije samo terenac koji može djecu odvesti u školu, poslužiti za mjesečni shopping s velikim bunkerom i za kavu uz šminkanje u gradu. S mogućnošću da ubrza do 100 km/h u samo 4 sekunde, Bentleyeva ljepotica ima novi “twin-turbecharged” motor zbog kojeg i je najbrži serijski proizveden SUV na svijetu!

tmg-slideshow_xl

Duša mu je 6 litarski, 12 cilindarski W12 motor koji proizvodi 600 konja i ima ove ozbiljne performanse. Ako je vjerovati CEO-u Bentley Motorsa, Wolfgangu Durheimeru, Bentayga je prvi “Bentley” u SUV klasi. Ona redefinira luksuz SUV sektora i nudi originalno Bentley iskustvo u svim uvjetima na cesti, zahvaljujući vrhunskoj izradi i korištenju najnovijih tehnologija u razvoju”.

Jedna od simpatičnih stvari jest da se u novoj Bentaygi zvučni sustav sastoji od čak 18 zvučnika ukupne snake 1,950 wata!!! Zamislite samo kako će jednostavno biti buditi susjede kasno u noć kad se vraćate iz izlaska.

Ništa, vrijeme je za šparanje. Ako si želite priuštiti novu Bentaygu, osnovni model počinje oko 200,000 dolara, što zapravo i nije tako strašno, kad pogledate sve te novosti, luksuzne dodatke itd. Iako je Bentley poznat po tome da dodatna oprema može koštati kao još jedan automobil, ova cijena će uistinu biti primamljiva mnogima, koliko god se nama činila velika. Ali hej, ipak, to je Bentley.

tmg-slideshow_xl-3

tmg-slideshow_xl-2

tmg-slideshow_xl-4

 

 

Tags

Mr. Gray

Posljednja istraživanja su pokazala zašto muškarci uživaju u oralnom seksu: Pet posto obožava taj osjećaj, pet posto voli dominantnost, a 90 posto jednostavno voli tišinu!!
Back to top button
Close