Sport

Znate li tko je Ronda Rousey, UFC kraljica i najopasnija žena na planetu?

Upoznajte predivnu, agresivnu i seksepilnu Rondu Rousey, najopasniju ženu na planetu! Ronda je Amerikanka rođena 1987. godine, prva žena na svijetu koja je osvojila “UFC Women’s Bantamweight Championship”! Do sad je neporažena u MMA-u, od 12 borbi u koliko ih je sudjelovala, u 11 borbi je pobijedila u prvoj rundi, a čak 9 ih je završila polugom na ruci.

Odakle Rousey takva snaga, takva tehnika i divljaštvo? Rousey je prva Amerikanka koja je osvojila olimpijsku medalju iz Juda na Ljetnoj olimpijadi u Pekingu 2008. godine!

Ako pratite UFC i MMA natjecanja, sigurno ste naletjeli na ovu ljepoticu. Prije zvijer, no to ostavljamo vama da procijenite. Ronda Rousey, luda i opasna ljepotica se osim bavljenja borilačkim vještinama pojavljuje i u filmovima poput The Expendables 3 i Fast and the Furious 7! Ako ste obožavatelj, ili ako ćete to tek postati, možete ju vidjeti i u omiljenoj nam seriji Entourage!

Snimala je i photoshoot za ESPN! Opasno dobro izgleda 😉

Ronda-Rousey-from-ESPN-The-Magazine-2012-Body-Issue

U nastavku pogledajte video snimke najboljih trenutaka iz sezone 2014. i 2015. godine u kojima Rousey rastura!

 

https://www.youtube.com/watch?v=SwGatctn7vY

Tags

Mr. Gray

Posljednja istraživanja su pokazala zašto muškarci uživaju u oralnom seksu: Pet posto obožava taj osjećaj, pet posto voli dominantnost, a 90 posto jednostavno voli tišinu!!
Back to top button
Close