Sport

Novi Guinnessov svjetski rekord – 2,220 sklekova u jednom satu!

Carlton Williams je pedesetogodišnji Britanac koji je postavio novi Guinnessov svjetski rekord u sklekovima. U sat vremena je napravio 2,220 sklekova pred službenim Guinnessovim sudcima i tako oborio svoj stari rekord od 1874 sklekova. Ovaj pedesetogodišnji građevinac iz Walesa trenutačno živi u Australiji, gdje je i ovaj rekord i oboren, a ako vas zanima razlog zašto se odlučio ponovo na takav opasan zahvat, slušajte ovo. Nakon cijelog života radeći na “bauštelama”, Carlton je primijetio da su on i njegovi sunarodnjaci iz Walesa fizički, društveno i duhovno superiorni ljudi!

“Nisam zapravo osjećao tako puno boli;” rekao je, “Imam ozljedu ramena – to mi je bio najveći problem, nakon jednog vremena jednostavno se naviknete”.

Uglavnom, svaka mu čast. U nastavku pogledajte odličan video i razmislite, jeste li vi taj luđak koji bi ovaj rekord mogao oboriti?

Tags

Mr. Gray

Posljednja istraživanja su pokazala zašto muškarci uživaju u oralnom seksu: Pet posto obožava taj osjećaj, pet posto voli dominantnost, a 90 posto jednostavno voli tišinu!!
Back to top button
Close