Sport

Iron Cowboy i novi Guinessov rekord: 50 Ironmana u 50 dana

Vjerojatno ste do sad čuli za jedno od najtežih triatlonskih natjecanja na svijetu. The Ironman. U ovoj utrci, svaki triatlonac mora preplivati 3,8 km plivanja, 180 km vožnje biciklom i za kraj, trčati maraton, tj. 42,2 km trčanja! Zvuči teško, zar ne?

Zato ni ne čudi novi Guinessov rekord Jamesa Lawrenca koji je dobio naziv “Iron Cowboy” s pretrčanih 50 Ironmana u 50 dana! Već je prije postavio jedan rekord kad je u 2012. godini završio 30 triatlona u 11 različitih država. Ovog puta, 50 komada u 50 dana za redom u 50 različitih država je uistinu hvale vrijedno!

display

Kako je to uspio? Nemamo pojma. Prosječno je spavao 4 i pol sata, hranio se s više od 8000 kalorija dnevno, od kojih je polovicu jeo za doručak!

Ovaj 50-50-50 projekt odlčio je prihvatiti kako bi podupirao i skupljao novac za humanitarnu organizaciju poznatog Britanskog kuhara, Jamie Olivera i njegov “Food Foundation”.

 

50-states-50-days-–-that-s-a-us-tour
pre-swim-or-post-swim..

there’s-some-serious-running-happening-here

james-lawrence-leaps-into-the-water

preparation-includes-a-lot-of-tape

that’s-a-look-of-determination-and-an-epic-beard

 

Svaka čast ovom luđaku, uistinu je učinio čudo. Ako ste mislili da je problem pretrčati svaki dan pet kilometara u pola sata, pogledajte ovog luđaka i stvarno nam recite, koji je vaš izgovor?

Tags

Mr. Gray

Posljednja istraživanja su pokazala zašto muškarci uživaju u oralnom seksu: Pet posto obožava taj osjećaj, pet posto voli dominantnost, a 90 posto jednostavno voli tišinu!!
Back to top button
Close