Kamasutra

4 mjesta koja ne smijete dodirivati za vrijeme seksa

Odličan seks je spoj spontanosti i istraživanja budući da nismo uvijek jednako raspoloženi, a i uvijek je dobro probati nešto malo drugačije. Što se pak tiče nekih mjesta za vrijeme seksa ipak postoje neka ograničenja. Saznajte koja su to mjesta kako ne biste uništili trenutak.

1. Cerviks (vrat maternice)

Ako dodirujete cerviks za vrijeme seksa, skužit ćete kako nešto nije u redu budući da može biti vrlo bolno za vašu partnericu. Vrijeme je da promijenite pozu ili prestanete nabijati koliko god ide. Također to može biti znak kako nije dovoljno napaljena budući da se maternica podigne kada je žena spremna. Ne preskačite predigru.

2. Vrh klitorisa

Zvuči kontradiktorno, ali klitoris, koji je pun živčanih završetaka, nekada može biti izritiran ako se stimulira direktno ili prejako. Dodirivanje vrha klitorisa kada je jako napaljena može biti prejako za nju. Zamislite to kao kad stavite led u usta i zubi vas zabole. Umjesto da se okomite na vrh klitorisa, kružite lagano oko njega što će biti i više nego dovoljno da ostane napaljena.

3. Stopala

Istraživanje sveučilišta Johns Hopkins pokazalo je kako seks s čarapama može pojačati potencijali orgazam. Razlog tome su više ni manje hladna stopala koja uništavanju opuštanje vaše drage. Zato ne dirajte čarape na stopalima vaše drage.

4. Anus

Izbjegavati osim ako je u igri lubrikant. Čak i guranje malog prsta u analni otvor može biti neugodan, pa bi i guranje nečeg većeg trebalo biti u suradnji s lubrikantom. Prakticirajte s oprezom.

Tags

Nenad Kocijan

"Ako vas žena pobjeđuje u tenisu, promijenite sport. Ako vas žena pobjeđuje u boksu, promijenite ženu."
Back to top button
Close