Hedonizam

Život u stilu Hugh Hefnera – uz ovu kuću, ljepotice neće biti teško pronaći

Ako ste ikad sanjali o životu u Playboy dvorcu i gomili prsatih ljepotica koje vas svakodnevno tetoše, onda bi kupnja ove kuće bio sasvim dobar početak. Da, sigurni smo da bi s ovom “ljepoticom” i prekrasnom okućnicom koja se prostire na gotovo 2200 kvadratnih metara, bili glavni u kvartu, a kad ste glavni, onda su tu i ljepotice kojima odgovara takav stil života. Ako kojim slučajem spadate u one koji ne vole partijati, te više uživaju u miru i tišini, ovaj posjed u Gold Coastu, na istočnoj stani Australije nudi sve što možete zamisliti.

Najbolja je stvar što je ova kuća dizajnirana na način da okoliš i unutrašnjost tvore cjelinu, pa je u nedostatku zidova jako teško primjetiti gdje završavaju granice kuće i počinje okoliš. Prednost takvog dizajna je što se iz gotovo svih djelova kuće nudi prekrasan pogled na zelenilo koje vas okružuje. No, kako i to zna dosaditi, kuća je krcata i drugim sadržajima koji bi usrećili svakog muškarca, a i većinu žena.

Šest soba, šest kupaonica i garaža za šest automobila, biti će sasvim dovoljna da se okupi ekipa i krene s filmskom večeri u kućnom kinu ili baci pokoja partija biljara. Nakon toga možete na lagani trening u kućnoj teretani ili na opuštanje u sauni, dok ste tijekom cijelog vremena mogli uživati u okusima vina iz vinskog podruma koji skriva čak 7000 boca. Da, i nama se čini kao raj na zemlji, samo ne znamo koje bismo sve organe morali prodati da skupimo 15 milja australskih dolara i preselimo u ovu ljepoticu.

Tags
Pogledaj još
Close
Back to top button
Close