Sport

VIDEO: Surferi, poludite! Dobrodošli na najviše valove na svijetu!

Garret McNamara je 48 godišnji američki profesionalni surfer i ljubitelj ekstremnih sportova koji je poznat po postavljanju svjetskog rekorda u surfanju na najvišem valu na svijetu! Rekordni val je ulovio na plaži u Nazareu u Portugalu, a bio je visok preko 100 stopa, tj. preko 30 metara!

McNamara, koji je inače rodom iz Pittsfielda, Massachusetts, dio svog djetinjstva proveo je u Berkeleyu u Kaliforniji. Tamo je sa svojim mlađim bratom Liamom bio poznat po glupostima i ludorijama koje su zajedno izvodili, što se kasnije reflektiralo u strast prema ekstremnim situacijama. 1978 godine sele se s obitelji u gradić North Shore na Havajima, gdje počinju surfati. Sa sedamnaest godina je već pobijedio Hawaiian Triple Crown Series natjecanje i uživao u velikim i poznatim sponzorstvima. Sljedećih deset godina rastura po svim natjecanjima diljem svijeta, a ovaj rekord je rezultat! Surferi, uživajte u videu!

Garreta možete pratiti na Facebooku i na Instagramu.

 

 

WELCOME on the BIGGEST WAVES of the WORLD!WELCOME on the BIGGEST WAVES of the WORLD❗✊✌Garrett McNamara rides 90 Foot Wave!!!!!!!!!!!!! thanks for the video: https://www.facebook.com/shtompelphotography #surf #biggest #extreme

Posted by DJ MISS FTV on Monday, 6 July 2015

Tags

Mr. Gray

Posljednja istraživanja su pokazala zašto muškarci uživaju u oralnom seksu: Pet posto obožava taj osjećaj, pet posto voli dominantnost, a 90 posto jednostavno voli tišinu!!
Back to top button
Close