Kulturnjak

Špancirfest – Akcijski paket ulaznica „U petoro je sreća najveća“

Po principu „kupiš 4 – dobiš 5“, krenula je od danas akcija „U petoro je sreća najveća“, za prodaju ulaznica na glavnoj festivalskoj pozornici Stari Grad. U akciji će svi koji kupe četiri ulaznice za koncert, steći GRATIS pravo i na petu ulaznicu.

Idealna je to prigoda za sve ljubitelje Špancirfesta, naročito one koji dolaze s „ekipom“ da ulaznice nabave po povoljnijim uvjetima. Ulaznice u ovoj akciji možete nabaviti na svim prodajnim mjestima Eventima, putem Eventim online prodaje te na web stranici Špancirfesta. Akcija „U petoro je sreća najveća“ traje do 27. srpnja.

Podsjetimo na pozornici Stari grad će ove godine nastupiti sjajna glazbena imena; Mando Diao, Parov Stelar Band, Gobol Bordello, Bajaga & Instruktori, Dubioza kolektiv, S.A.R.S., Edo Maajka tek su neki od izvođača, koji će nastupiti kod varaždinskim bedema.

U prodaji su i festivalske ulaznica za 6 dana programa te vikend ulaznice. Festivalska ulaznica za šest dana programa košta 239 kuna. Vikend ulaznica za prvi vikend (21-23. kolovoz) košta 179 kuna, a za drugi vikend (28-30. kolovoz) 129 kuna.

Od ovog  tjedna su u prodaji i ulaznice za pozornicu vila Bedeković, koji je objavljen krajem prošlog tjedna. Na novoj pozornici vile Bedeković ove će godine nastupiti, Maksim Mrvica, Rundek Cargo Trio, Massimo & Matija Dedić, Vlatko Stefanovski & Zoran Tadić, Josipa Lisac & Trio i Amira Medunjanin.

Mando-Diao_res-web

Tags

Nenad Kocijan

"Ako vas žena pobjeđuje u tenisu, promijenite sport. Ako vas žena pobjeđuje u boksu, promijenite ženu."
Back to top button
Close