Lifestyle

Kako bi svjetske poznate ličnosti izgledale da su siromašne poput nas

Ah, kad bih i mi mogli biti bogati i kad bi bar cijeli svijet znao kako se zovemo. Blah. Život bogatih i poznatih svaki dan nam na televiziji serviraju kao nešto čemu treba težiti, kao da je to najsmislenije i kao da nam to mora biti cilj u životu. Novac, bogatstvo, skupi automobili, skupe djevojke, avioni, jahte… znate o čemu pričamo. Da budemo iskreni i mi se često izgubimo u mislima, trgnemo se iz maštovitih snova u kojima sanjama uspjeh, novac, ljubav najveću na svijetu i sreću kakvu još nitko nije doživio. A onda se probudimo. U Hrvatskoj. Dobro došli u vaš život. Jeste spremni? Vjerojatno nećete biti brutalno bogati i uspješni. Osim ako ste kriminalac. Niste? Zaboravite na milijune. Ne trebaju vam. Loto? Prestanite ga igrati! To nije zdravo za vas! Ako ga i osvojite, unutar par godina ćete vjerojatno završiti u nekom skupom kupleraju predozirani od kokaina na nekoj maloljetnici. Ima to smisla? Nema. Ništa famozno nećete propustiti. I ovaj život koji živite je odličan, čim imate krov nad glavnom i pristup internetu. Uz to, znate i čitati. Ma kakve poznate ličnosti, vi ste rođeni u pravo vrijeme i na pravom mjestu!
Eto, sad kad smo se izjadali i kad nam je lakše što smo tužna i ružna sirotinja, jer smo svi zajedno takvi, vrijeme je da se nasmijemo na račun bogatih i poznatih! Hvala ekipi s Planet Hiltrona što je napravila ovu odličnu galeriju! Ako vas zanima kako bi ti sretnici rođeni u bogatim obiteljima izgledali da su se rodili kod vaših, bacite pogled na galeriju koja slijedi!

MADONNA I LADY GAGA

bogati-siromasni2

 

TOM CRUISE

bogati-siromasni3

RIHANNA

bogati-siromasni4

PAMELA ANDERSON

bogati-siromasni5

MILEY CYRUS

bogati-siromasni6

SCARLET JOHANNSON

bogati-siromasni7

BRAT I ANGELINA PITT

bogati-siromasni10

JAY Z I BEYONCE

bogati-siromasni13

KIM I KANYE WEST

bogati-siromasni14

EDWARD PATTINSON I KRISTEN STEWART

bogati-siromasni15

NICOLE KIDMAN

bogati-siromasni16

JENNIFER ANISTON

bogati-siromasni17

LADY GAGA

bogati-siromasni18

MARIAH CAREY

bogati-siromasni19

OBITELJ KARDASHIAN

bogati-siromasni20

BECKAMOVI

bogati-siromasni21

 

Tags

Mr. Gray

Posljednja istraživanja su pokazala zašto muškarci uživaju u oralnom seksu: Pet posto obožava taj osjećaj, pet posto voli dominantnost, a 90 posto jednostavno voli tišinu!!
Pogledaj još
Close
Back to top button
Close