Kulturnjak

Filmski naslovi koji dolaze u kolovozu, a mi ih definitivno nećemo propustiti

Gledajući filmske naslove koji će se u sljedećih mjesec dana moći pogledati u kinima, zaljubljenici u filmove možda i neće biti previše oduševljeni izborom. No, mi smo odabrali nekoliko naslova za koje mislimo da bi vrijedilo izdvojiti nešto vremena i uputiti se se u najbliže kino. Ako ne znate na koji film izvesti bolju polovicu, “The Man From U.N.C.L.E.” izgleda nam kao prilično zabavno filmsko ostvarenje.

Mission: Imposibbile – Rogue Nation

Datum izlaska: 30. srpanj

Znamo, srpanj nije kolovoz, no, samo smo htjeli upozoriti da peti dio iz serije filmova o Ethanu Huntu, nezaustavljivom agentu IMF-a i ostatku njegove ekipe izlazi već kroz koji dan. Akcijska rasturačina koja se definitivno ne propušta.

Fantastic Four 2

Datum izlaska: 6. kolovoz

Deset godina nakon ne posebno uspješnog izdanja, Fantastična četvorka ponovo jaše. Kako će to to ovaj put izgledati moći ćemo vidjeti od 6. kolovoza kad film dolazi u kina. Ako ništa drugo, na film iz 2005. godine volimo baciti oko zbog Jessice Albe, novo ostvarenje mogli bi popratiti zbog prekrasne Kate Mare.

The Man From U.N.C.L.E.

Datum izlaska: 20. kolovoz

Iako smo se gledajući trailere filmova već dovoljno puta opekli, The Man From U.N.C.L.E., barem po najavi izgleda nam kao najzabavnije filmsko ostvarenje s današnje liste. Guy Ritchie u redateljskoj ulozi do sada gotovo da nas još nije razočarao, pa ovaj film spada pod ostvarenja koja sigurno nećemo propustiti.

Return to Sender

Datum izlaska: 14. kolovoz

Nakon odlične i pomalo zastrašujuće uloge u trileru “Gone Girl” iz 2014., Rosamund Pike vraća se u još jednom filmskom ostvarenju koje na trenutke neodoljivo podsjeća baš na ulogu koja joj je godinu ranije donijela nominaciju za Oscar u kategoriji najbolje glumice.

Hitman: Agent 47

Datum izlaska: 27. kolovoz

Svim zaljubljenicima u video igre Agent 47 je vjerojatno jako dobro poznat. Zaljubljenici u filmove mogli su ga upoznati u istoimenom filmskom ostvarenju iz 2007. godine. I dok tada nismo bili nešto previše oduševljeni, trailer za novi film uopće ne izgleda loše.

Tags
Back to top button
Close