Brzina

VIDEO: Pogledajte 24 sata Le Mans 2015 utrku u samo 20 minuta

Propustili ste ove godine pogledati utrku Le Mans 2015? Ništa strašno. Pogledajte ovaj video i u samo 20 minuta pogledajte sve najzanimljivije događaje koji su se odigrali u cjelodnevnoj utrci. Ovogodišnji pobjednik Porsche je napokon prekinuo petogodišnju dominaciju Audija!

Utrka 24 sata Le Mans održava se od 1923 godine na pisti pokraj grada Le Mans u Francuskoj. Najprestižnija je utrka u svijetu i s razlogom nosi naziv Grand Prix izdržljivosti i efikasnosti. Timovi moraju balansirati brzinu i snagu automobila koji se utrkuje čitavih 24 sata, a da pri tome paze na potrošnju goriva, guma i kočnica. Vozači voze u pravilu 2 sata nakon kojih se mijenjaju, no pravilnik nalaže po timu samo tri vozača, što je za vozače dosta naporno. Da, držati koncentraciju nije toliko jednostavno i pravila su komplicirana, ali zato je i utrka toliko popularna. Uglavnom, ako ste propustili ovogodišnju utrku, u ovom videu vidjet ćete sve zanimljivosti. Uživajte!

Tags

Mr. Gray

Posljednja istraživanja su pokazala zašto muškarci uživaju u oralnom seksu: Pet posto obožava taj osjećaj, pet posto voli dominantnost, a 90 posto jednostavno voli tišinu!!
Back to top button
Close