Kamasutra

Veliko istraživanje o grudima je završeno, ovo su rezultati.

Vjerojatno ste primijetili da smo već objavili bar preko 1000 galerija slika s prekrasnim ženama zbog kojih se isplati živjeti, no ono što niste znali jest činjenica da smo u pozadini pratili i pomno analizirali slike tih djevojaka. Samo najbolje su ušle u odabir za istraživanje o grudima, a u nastavku pročitajte rezultate.

istrazivanje-grudi12

85% djevojaka nosi grudnjak krive veličine.

istrazivanje-grudi3
Grudnjaci zapravo pomažu da se grudi objese i spuste do pupka. Zbog toga je najbolja ideja da se pridružite našoj akciji “Spalimo sve grudnjake“. Odmah.

istrazivanje-grudi10

Grudi svih veličina mogu proizvoditi mlijeko. Veća količina masnog tkiva u grudima ne pomaže u proizvodnji ekstra mlijeka, ali ni ne smeta.

jordan-yoga-04

Prema istraživanju Sveučilišta Berkeley i Berkeley National Laboratory, maženje i stiskanje grudi može spriječiti rak dojke.

istrazivanje-grudi8

Ljudi su jedini sisavci s trajno povećanim grudima. Kod ostalih primata, samo ženke koje imaju mladunčad imaju pune grudi.

U većini slučajeva, lijeva sisa je ona koja je veća, iako postoje neke iznimke.

istrazivanje-grudi7
U Americi, svaka dvadeseta djevojka ima umjetne sise.

istrazivanje-grudi6

Sveučilište u Westminsteru dokazalo je da muškarci koji demonstriraju seksističko ponašanje više privlače žene s velikim grudima.

istrazivanje-grudi5

Kad su gladni, muškarci preferiraju djevojke s velikim grudima, a kad su nahranjeni, s manjim.

istrazivanje-grudi11

Ovisno o količini bogatstva i novca, mijenja se i preferencija veličine grudi kod muškarca. Oni bogatiji i sigurniji vole manje grudi.

istrazivanje-grudi1

Muškarci koji žele postati očevi u pravilu više žele djevojke s velikim grudima.

istrazivanje-grudi2

Dominantni muškarci koji žele pokorne djevojke, u pravilu traže one s manjim grudima.


monday-flbp-51

Kružila je glasina kako gledanje u grudi može muškarcima produžiti život. Navodno samo 10 minuta gledanja u ženske sise produžuje život za 5 godina. Unatoč činjenici da smo svakodnevno izloženi i dužem trajanju, na žalost moramo vas obavijestiti da je ta studija izmišljotina.

flbp-431

Tags

Mr. Gray

Posljednja istraživanja su pokazala zašto muškarci uživaju u oralnom seksu: Pet posto obožava taj osjećaj, pet posto voli dominantnost, a 90 posto jednostavno voli tišinu!!
Back to top button
Close