BrzinaTech

Uz ovaj jumbo plakat bočno parkiranje više nije bauk!

Ponekad nam je svima potrebna pomoć, a kad je u pitanju bočno parkiranje – posebno ženama! Šalu na stranu, neovisno o spolu manevar bočnog parkiranja i nakon položenog vozačkog ispita za mnoge vozače godinama, ili čak do kraja vozačkog staža, ostaje nemoguća misija. U teoriji vrlo jednostavno, u praksi ostaje enigma koje se milijuni širom svijeta užasavaju!

No, njemačka marketinška agencija Leo Burnett u suradnji s Fiatom predstavila je svoju interaktivnu tehnologiju koja bi mnogim vozačima trebala pomoći prilikom ovog manevra.

Do praznog parkirnog mjesta postavili su digitalni jumbo plakat koji će vam na jasan način dočarati koliko ste udaljeni od automobila iza sebe kako bi izbjegli neugodno sudaranje prilikom parkiranja. Čini se korisno, no s obzirom na broj parkirnih mjesta u velikim gradovima sumnjamo da će ova tehnologija ikada zaživjeti u stvarnosti.

Tags

Red

For beach 2050 I'll look sexy, young and slim, I'll learn healthy cooking, it's gonna be my thing, But first I'll have a pizza with extra everything.
Back to top button
Close