KamasutraLifestyle

Što žene stvarno misle o muškarcima sa savršenim tijelima!

Priznat ćete, svima nam je ideal izgledati što bolje, no isplati li se? Malo smo istražili kako razmišlja većina žena, a rezultati bi vas mogli iznenaditi. Odmah ćemo vam reći da i prije nego što krenete s čitanjem ovog teksta možete naručiti pizzu te otvoriti limenku omiljene pive!

Mogle bi se uplašiti!

uplasena-zena

Imate li savršeno tijelo (prema popularnim istraživanjima idealna definicija ovog pojma bili bi Channing Tatum ili Ryan Gosling) to bi žene moglo uplašiti. Naime, kraj takvih muškaraca mnoge će se žene osjećati nesigurno jer bi mogle pomisliti da se i od njih očekuje da i njihov vanjski izgled bude savršen. A da ne govorimo o problemu koje mnoge žene imaju kada je u pitanju skidanje odjeće u spavaćoj sobi.

Ni previše mišića nije dobro!

what-to-eat-after-working-out

Suprotno uvriježenom mišljenju, većina žena će reći da previše mišića jednostavno nije ono što ih privlači kod muškaraca. Dobra je to vijest za sve nas koji nismo samo brdo mišića poput npr. Dwaynea Johnsona.  Mnoge žene priznaju da se više vole nasloniti na nešto mekano nego na gomilu mišića. Naravno, ‘mekano’ nikako ne bi smjelo biti među nogama.

Takvi su muškarci često umišljeni i arogantni!

Možda će vam se činiti kao klišej, ali velika većina žena neće dugo izdržati u vezi s umišljenim ili arogantnim partnerom. Mnoge žene općenito izbjegavaju muškarce koji previše drže do sebe, preciznije svog izgleda. Uostalom, koja bi žena dugo izdržala s muškarcem koji svaku večer provodi u teretani umjesto da je ponekada izvede van.

Također, postoji teorija da muškarci koji odlično izgledaju se odnose loše prema suprotnom spolu te su skloniji varanju partnerica.

Dobro tijelo je ‘bonus’, nikako nužnost!

ab-workout

Veliku većinu žena više zanima i više će pažnje posvetiti proučavanju vaše osobnosti nego trbušnih mišića. Upravo je to ono što će ih zainteresirati na duži rok – jer izgled je ionako prolazan. Naravno, rijetko koja će se buniti ako se pod majicom krije skladno isklesan torzo, ali to nikako nije ideal kojim bi trebali posvećivati previše sati dnevno u teretani. Baš kao što smo i rekli – izgled i ljepota su prolazni, a pročitane knjige, proputovane zemlje i doživljaji rijetko se zaboravljaju.

Tags

Red

For beach 2050 I'll look sexy, young and slim, I'll learn healthy cooking, it's gonna be my thing, But first I'll have a pizza with extra everything.
Back to top button
Close