KamasutraLifestyle

Što muškarci zaista misle o ženskim ‘frizuricama’?

Kada kažemo – ‘mala stvar, ali čovjeka veseli’ – svi znamo na što mislimo, no postoje također razna mišljenja kada u je u pitanju uređivanje te ‘male stvari’. Prema najnovijoj anketi koju je proveo AskMen čini se da kod muškaraca prevladava mišljenje – manje je bolje!

Na uzorku od preko 5000 muškaraca za 41% upitanih reklo je da preferiraju potpuno obrijane, a njih 38% izjasnilo se kako ih najviše veseli kada je njena ona stvar uredno podšišana!

186

Zanimljivo, velika većina, točnije 85% muškaraca, usprkos tome što preferiraju rekla je kako njena ‘frizurica’ nikako ne bi utjecala na njihovu odluku o budućnosti veze ili odnosa. Drugim riječima, tek bi 15 od 100 muškaraca pobjeglo glavom bez obzira od žene čija im se ‘frizurica’ ne bi svidjela nakon što joj svuku gaćice.

date

Kada su u pitanju veze i iskustva iz prošlosti, također, velika većina muškaraca nikada nije prekinula vezu ili odustala od spolnog odnosa samo zato što im se nije svidjela njena ‘frizurica’ tamo dolje.

sex

Kakva su vaša razmišljanja na ovu temu? 😛

Tags

Red

For beach 2050 I'll look sexy, young and slim, I'll learn healthy cooking, it's gonna be my thing, But first I'll have a pizza with extra everything.
Back to top button
Close