Brzina

SRT Tomahawk Hypercar od 2,590 konja dolazi 2035.

Još samo 20 godina moramo pričekati do proizvodnje novog SRT Tomahawk hyper automobila u stvarnom životu. Da, na žalost, automobil će do onda biti dostupan samo u “digitalnom” izdanju tj. kao glavni automobil nove Gran Tourismo 6 igre na Playstationu!

SRT Tomahawk Hypercar dolazi u tri verzije: Street, Racing i Experimental, sa snagom motora od 1,007 do 2,590 konja! Top brzina? 650km/h!

Tehnički podatci ovog vozila još u pravilu nisu do kraja poznati, no centar će biti poznata V10 mašina iz Vipera, uparena s pneumatskim sustavom koji pokreće kotače, kontrolira aerodinamične spojlere za bolji grip, ali i kontrolira pritisak u novom G-odijelu vozača! Da, odijelo za vozača koje će mu olakšati vožnju i ubrzanja ove divlje jurilice.

Kako će to na kraju izgledati, tko zna. No, sigurni smo da će sigurno proizvesti par komada, a do onda, kontrolere u ruke 🙂

tomahawk-srt19

tomahawk-srt20

tomahawk-srt12

tomahawk-srt13

tomahawk-srt14

tomahawk-srt15

tomahawk-srt16

tomahawk-srt17

tomahawk-srt18

tomahawk-srt10

tomahawk-srt11

tomahawk-srt7

tomahawk-srt8

tomahawk-srt9

tomahawk-srt5

tomahawk-srt6

tomahawk-srt3

tomahawk-srt4

tomahawk-srt2

tomahawk-srt1

Tags

Mr. Gray

Posljednja istraživanja su pokazala zašto muškarci uživaju u oralnom seksu: Pet posto obožava taj osjećaj, pet posto voli dominantnost, a 90 posto jednostavno voli tišinu!!
Back to top button
Close