KolumneSnoWhite

SnoWhite: Pozvao si je na kavu… i što sad?

Hey Guyz! Za početak,odgovorit ću na pitanje koje mi je nedugo postavio frend. Kuda odvesti curu koja ti se sviđa na kavu, a da ispadne sve oke?

Upoznaš super curu dok čekaš bus za doma, shvatiš da ulazite u isti i ona sjedne kraj tebe. Razgovarate cijelim putem i družite se tih par sati. Upoznali ste se, ali površno. Realno, trebaš saznati više, pitaš dal ima dečka,nema ga. Dobro! Pitaš za broj, dobiješ ga. Odlično! Pitaš za kavu, pristane. Savršeno! Ne,ne… nećeš je odmah ženiti. Moraš je odvesti na “kavu”. Ne večeru, ne kod sebe doma – barem ne odmah jer we know what you mean. Postoji mogućnost da ona prva kaže “idemo na kavu, čekam te sutra u onom novom kafiću na uglu Štrosmajerove.” Tu odmah znaš tko će biti gavni xD

Šalu na stranu, isplaniraš dan, sat, majicu, hlače, tenisice, sat u kupaoni i izađeš poput Ryana Goslinga u Crazy stupid love. U glavi već imaš plan mjesta održavanja kave. Naravno, to je onaj birc u kojem s ekipom gledate tekme, pijete pivo i komentirate konobarice. VELIKO NE! BIG NO! UN GRANDISSIMO NO! VIELE NICHT! Zašto? Pa eto, srest ćeš ekipu koja će biti na okupu, dobacivati će komentare, poglede, iskomentirati nju, otvorena je opcija da će ti Viber zvoniti cijelo vrijeme i tako dalje. Pobjeći će glavom bez obzira, a to ne želimo jer ćeš ti biti nikakav, otići ćeš van, napiti se poput slona, izrigati cijeli wc i neko će morati to počistiti. Definitivno, ne želiš to. Raščišćeno!

Zato prvo predloži da se nađete na pola puta. Ali ne da ona čeka. To je nepristojno. Jaaaaakoooo.

Zato kreni 10 minuta ranije i čekaj je. Za to vrijeme smisli moguće tri lokacije. Kad je vidiš znat ćeš kud ćete ići. Zašto? Ee dragi moji, zato što mjesto mora odgovarati njoj. Ako je u haljinici i sva je zrihtana nećeš je odvući na neko mjesto za koje si čuo da je oke ili neku konobu. Sjeti se nekog fensi mjesta o kojem ti je pričala frendica i pod tim ne mislim da za jednu kavu moraš izdvojiti 25 kuna. Znači, pristojno mjesto i pristojne cijene (u slučaju da se ona pobuni svim mogućim sredstvima da ona plati, a ti ćeš se još više boriti da platiš – ipak si ti Macho muškarac).

Ako pak dotična prilazi u majici, hlačama i starkama; casual stilu tvoj glavni adut ovog puta je neki odličan pub s 50 nijansi piva iako ga ona ne pije. Može i neki otkačeni kafić u kojem su zidovi oblijepljeni stripovima, stolovi i stolice različiti, a konobari u kiltovima. Ona je ležerna i želi se tako osjećati cijelo vrijeme. I tebi je u cilju da se tako osjeća u tvom društvu.

Postoji mogućnost da ta ista iz busa dođe u trenirci. Naravno da to ne znači da manje brine o sebi, nego ona je sportski tip i to pokazuje. Najbolje je da krenete u neku šetnjicu, a putem ako sjednete na neku terasicu na shake nije uopće loša ideja. Jednostavno, cura je možda htjela vidjeti dal misliš ozbiljno ili samo nešto na brzaka. Moguće je da se na sljedećoj kavi pojavi u nečem….izazovnom. Nikad ne znaš i zato ne odustaj odmah. Svatko zaslužuje drugu šansu i onoliko šansi koliko misliš da je potrebno.

U sve tri verzije možete kasnije u kino ako na kavi shvatite da želite oba dvoje pogledati Mad Maxa. Ako odete shvatit će da ti je važna jer ga želiš pogledati baš s njom. A vjeruj mi dragi muškarče, ako kraj svojih frendica ide s tobom, to je jako, jako dobro.

Ni u jednom slučaju nisu zabranjeni vidikovci, sladoledi, slastičarne, palačinkarnice i svako mjesto na kojem možete u miru razgovarati.

Kako za sve postoji iznimka,tako i u ovoj temi. Ako se kava u dvoje pretvori u iznenadnu kavu u troje. Njena frendica! Oke je ako je upoznaš, ona se okrene i ode. Oke je ako te htjela pokazati njoj jer joj je njeno mišljenje važno, al je crap kad ona ostaje, tad ti ne moraš. Biraj! 😉

Pogledaj još
Close
Back to top button
Close