BirtijaLifestyle

Šest genijalnih stvari koje možete napraviti s limenkom pive!

Snalaženje u prirodi izazov je za mnoge muškarce, a samo oni najkreativniji sposobni su iz raznih stvari koje im se nalaze u blizini stvoriti nešto novo. Naime, u svakom muškarcu leži jedan MacGyver koji je spreman na sve izazove. S obzirom na to da smo mi muškarci koji u svakom trenutku imaju u blizini neke pivske limenke, istražili smo koje su to genijalne stvari koje možete napraviti s limenkom pive! Dosjetili smo se nekih gluposti, a sad, možete li vi naći neke bolje? Ako je vaš odgovor da, javite nam!

1. Malo kuhalo za kampiranje

pive-izumi2

Prerežite limenku na pola, gornji dio savinite kao na slici ispod tako da zrak može slobodno prolaziti, nalijte unutra alkohola i zapalite. Savršeno za kuhanje kave i juhice na kampiranju!!!

pive-izumi1

2. Wi-Fi pojačivač

pive-izumi3

Dosta vam je da vam pola zgrade pokušava haknuti vezu na net? Izrežite limenku, gornju stranu gdi je rupa okrenite naopačke, dno bacite. Razrežite i složite mali pojačivač! Pazite samo da usmjerite tako da vi imate jači signal, a ne susjeda.

3. Seksi lampa

pive-izumi4

Trebat će vam mala svjećica, šibice i limenka pivice. Razrežite i pazite da vam se svi ovi listići okrenu prema van. Ubacite unutra malu svjećicu i zapalite je. Zrak će slobodno prolaziti, a unutrašnja strana limenke reflektirati svjetlost i pojačati ugođaj romantike.

4. Vodootporan spremnik

pive-izumi6

Novac, duhan, cigarete, šibice i ostale stvari koje vam trebaju ostati suhe na kampiranjima i ostalim ludim avanturama možete jednostavno zadržati suhima u limenci! Razrežite, stavite što treba unutra i onda sve to zalijepite izolirkom! Nema šanse da pusti! Još samo moramo provjeriti da li je tehnika otporna i na policijske pse.

pive-izumi5

5. Limenka za pecanje!


pive-izumi7

Sve što vam treba je žinja, kruh i limenka pivice. Sljedeći put kad ste na pecanju i kad popijete svoju pivicu, probušite ju, omotajte žinjom i na mali limeni otvarač nabodite malo kruha. Ako nešto upecate, javite!


6. Baklja!

pive-izumi8

Izbušite limenku na dva djela, rastrgajte dio majice i napravite od te tkanine fitilj dug pola metra. Njega umočite u ulje, može i jestivo ili maslinovo, i s malo ulja stavite u limenku. Probušite vrh limenke i provucite dio tkanine tj. fitilja. Ulje će onemogućiti da tkanina brzo izgori, a vi ćete imati malu baklju koja će simpatično sijati cijelu noć!

Tags

Mr. Gray

Posljednja istraživanja su pokazala zašto muškarci uživaju u oralnom seksu: Pet posto obožava taj osjećaj, pet posto voli dominantnost, a 90 posto jednostavno voli tišinu!!
Back to top button
Close