MachoChef

METRO predstavlja prvi jogurt s proteinima za muškarce

Prvi jogurt s proteinima na hrvatskom tržištu

Po prvi puta u Hrvatskoj METRO Cash&Carry širokoj ponudi u asortimanu od nedavno ponosno pridružuje i prvi jogurt namijenjen muškarcima – MEN- jogurt s proteinima poljskog proizvođača Bakoma. Nakon žena, ovoga puta METRO naglasak stavlja na jači spol te tržištu predstavlja prvi jogurt namijenjen muškarcima. Ovaj jogurt obogaćen proteinima predstavlja više od običnog jogurta, to je “pokret” koji ima cilj motivirati muškarce koji žele zdravo i lijepo oblikovano tijelo. MEN, prvi jogurt s proteinima na tržištu predstavlja konkretnu porciju proteina iz mlijeka (od kojih 1,7% BCAA aminokiselina, 1,7% izoleucin i valin) te je također važan i za očuvanje kvalitete kostiju. MEN jogurt utječe na zdravlje probave, povećanje i održavanje tjelesne mase i razvoj mišića, u sebi sadrži 8% proteina na 100 grama te dolazi u više okusa: mango, jagoda, šumsko voće, jagoda, kruška i breskva.

Zbog svojih hranjivih vrijednosti, posljednjih je godina jogurt postao odličan izbor za doručak ili užinu sportaša i onih koji vode zdraviju prehranu. Uz MEN jogurt s proteinima vaša će užina biti još ukusnija, zdravija i hranjivija te će vam dati snagu i vitalnost potrebne za izdržati naporan radni dan ili trening. Iako namijenjen za muškarce, vjerujemo da mu ni žene neće moći odoliti.

U pakiranju od 200 grama u čašici te 230 grama u bočici, MEN jogurti s proteinima dostupni su u svim METRO centrima po cijeni od 12,99 kuna. U ponudi METRO-a trenutno možete naći više od 100 vrsta različitih jogurta, te preko 30 artikala mliječnih proizvoda sa smanjenim udjelom masti.

MEN- jagoda MEN-breskva MEN- kruska MEN- jagoda-bocica MEN -sumsko voce MEN-mango

Tags

Nenad Kocijan

"Ako vas žena pobjeđuje u tenisu, promijenite sport. Ako vas žena pobjeđuje u boksu, promijenite ženu."
Pogledaj još
Close
Back to top button
Close