Brzina

Kraj jedne predivne ere: emitiran zadnji Top Gear!!!

28. lipnja 2015. godine datum je kojeg će povijest pamtiti po emitiranju zadnje epizode genijalnog Top Gear serijala u kojem su Richard Hammond, James May i Jeremy Clarkson posljednji puta zajedno nasmijavali obožavatelje diljem svijeta!

Zabava uz odličan smijeh, zanimljive činjenice i najbolje automobile na svijetu došla je kraju. Mnogi od nas obožavali su zadnje desetljeće pratiti ovaj neponovljivi trio kako nastupa u njihovim genijalnim avanturama diljem planeta u najskupljim ali i najzanimljivijim automobilima. Iako su ta tri jednostavna svakodnevna lika različitih stilova i uvjerenja komentirali i testirali različita vozila, jednu stvar su imali zajedničku. Ogromnu ljubav prema automobilima.

U zadnjoj emisiji testiran je P1 918 LF, a cijeli show ćemo uskoro i mi moći pogledati. Hvala vam momci na vašem ogromnom trudu i zalaganju, hvala vam što ste nas nasmijavali sve te godine. Nadamo se da ćete napraviti novi show i da ćemo ga ubrzo moći svi gledati. Hvala!

Pogledajte i malu galeriju nekih od najsmješnijih trenutaka 😉

Tags

Mr. Gray

Posljednja istraživanja su pokazala zašto muškarci uživaju u oralnom seksu: Pet posto obožava taj osjećaj, pet posto voli dominantnost, a 90 posto jednostavno voli tišinu!!
Back to top button
Close