Brzina

Chevrolet Camaro Convertible – novi muški ljetni san

Koja je jedna od top muških fantazija, a da nije vezana uz seks? Po nama – kabriolet. Vjetar u kosi, ruka na vratima i pratite poglede osoba koje su vas u sekundi zamrzile. Kako bi dodali još jednu notu mržnje, a vas korak bliže uživanju, odlučili smo predstaviti Chevrolet Camaro Convertible, kabrio radi kojeg bi se i bogovi spustili s neba. Ovaj automobil je upravo predstavljen i već je najavljen kao “Kralj ljeta 2016”.

Iako ovo vozilo izgleda identično kao i njegova coupe verzija (barem od pasa na dolje), odrezani krov i detalji na njemu su vrlo blizu savršenstva. Sam krov je iznenađujuće automatski, pa će se sam otvoriti i zatvoriti uz mnogobrojne sigurnosne zakačke. Kako ne biste trebali uvijek stati kada bi se krov dizao ili spuštao, moguće je tu radnju izvršiti na brzinama do 50 km/h.

Kako bi Camaro Convertible bio savršeniji od svojih ranijih izvedba, iz Chevroleta je najavljeno kako će na njemu popraviti neke stvari koje su “krive” od ranije. Uskoro će i detaljnije informacije, a do onda uživajte u ovim prekrasnim fotografijama i počnite skupljati za slijedeće ljeto.

camaro-005camaro-001camaro-002camaro-003camaro-004

Tags

Nenad Kocijan

"Ako vas žena pobjeđuje u tenisu, promijenite sport. Ako vas žena pobjeđuje u boksu, promijenite ženu."
Back to top button
Close