Kamasutra

8 stvari koje niste znali o muškom orgazmu!

Poput svakog muškarca sigurni smo da ste vrlo dobro upoznati s mnogim aspektima muškog orgazma, no u nastavku donosimo nekoliko činjenica s kojima vjerojatno i niste bili upoznati, a neke od njih bi vas mogle i dobro nasmijati.

1. Redovite ejakulacije smanjuju rizik od raka!

1265

Smanjenje rizika za 20% od raka prostate je poprilično dobar razlog da se potrudite svršavati redovito (barem 20 puta mjesečno).

2. Sperma je super brza!

Prosječna brzina sjemene tekućine prilikom svršavanje je 12 metara u sekundi. Ponosni? I trebate biti!

3. Orgazmi tijekom seksa su bolji!

3104

Znamo da ste s ovom činjenicom svi dobro upoznati, a i znanost ovo potkrepljuje – muškarci i žene nakon seksa izlučuju 400% više prolaktina – hormona koji vodi ekstazi – nego što se ga izlučuje nakon masturbacije.

4. I muškarci mogu glumiti orgazam!

Otprilike 28% muškaraca priznaje da je barem jednom odglumilo orgazam. Razlog je najčešće umor.

5. Svršili ste, a nema ejakulata? Odmah doktoru!

590

Ako svršite, a ništa ne izađe iz vašeg penisa (tzv. suhi orgazam) to je znak za uzbunu! Sjemena tekućina završila je u mokraćnom mjehuru – a to nije normalno! Odmah doktoru!

6. Višestruki orgazmi?

683

Kod muškaraca rijetko, ali moguće! Dok nam je većini potrebno oko pola sata za reprizu akcije moguće je istrenirati se za postizanje višestrukih orgazama. Uskoro više.

7. Najkvalitetniji spermiji su u prvom valu!

776

Prema istraživanjima spermiji u prvom valu ejakulata sadrže DNA najbolje kvalitete te zbog veće mobilnosti imaju najbolje šanse da oplode jajašce.

8. Lijek za glavobolju!

874

Orgazam preplavljuje mozak endorfinom i glavobolja će uskoro nestati. Sada je na vama da partnerici objasnite kako će se seksom i ona riješiti te dosadne glavobolje. Sretno!

 

Tags

Red

For beach 2050 I'll look sexy, young and slim, I'll learn healthy cooking, it's gonna be my thing, But first I'll have a pizza with extra everything.
Back to top button
Close