Lifestyle

Životne mudrosti za muškarce! Obavezno primjenite ovih 11 najvažnijih!!!

Stariji i iskusni muškarci puni su narodnih mudrosti i izreka koje su na teži način naučili i iskusili kroz život. Divlje bivše djevojke, tisuće neugodnih situacija, svađe, tuče i razne neugodnosti dio su svačije mladosti, ali i zrelosti. Koliko smo si puta govorili samo da se ne smijemo javiti bivšoj, kako moramo zaboraviti na sve te bivše guze i da je vrijeme za neke nove. Ali ne. Muškarci smo i ne razmišljamo uvijek pravom glavom. Osim toga, zapalili smo sobu u studentskom domu, završili nekoliko puta u vatrenoj raspravi s murijom i onda u vožnji maricom jer nismo znali držati jezik za zubima, napuhali preko 2 i izgubili vozačku i ispraznili novčanik u strip klubu. Učinili smo sve gluposti koje svaki muškarac mora proživjeti prije nego odabere za sebe najbolju djevojku i kaže dosta. Sad se zabavljamo samo za momačke, vikende i za vrijeme Lige prvaka. Ali i Euro lige, Svjetskog rukometnog, nogometnog, badminton i pikado prvenstva. Ok, i dalje nismo normalni, ali poslušajte ove savjete ako želite u životu proći bolje, jeftinije i s manje psihičkih ožiljaka. Vjerujte nam, ove životne mudrosti će vas spasiti!

[AdSense-A]

1. Ako upoznaš curu “samo za jednu noć”, uvijek idi k njoj prespavati!

Nikad, ali nikad ju nemoj dovući u svoju gajbu! Ako je ona tebi samo za jednu noć, ne znači da si i ti njoj. Što ako ona odluči duže spavati, pa onda još ujutro dva sata raspravljati o smislu života, o djeci i ostalim glupostima koje vas ne zanimaju? Onda ste naj*bali i morat ćete biti bezobrazni, što će uništiti sve mogućnosti za daljnje odnose s njom, ali i s njezinim prijateljicama.

2. Konzultirajte se sa svojim “Hrvojem” prije velikih životnih odluka

guys-watching-porn_0

Gledajte, masturbacija je lijek protiv stresa. Smanjuje glavobolje, zabavna je i u pravilu će vas opustiti. Ako morate razmisliti o nekim velikim životnim stvarima, lupite ga jednom prije i sve će vam biti puno jednostavnije i jasnije. Svi to rade, vrijeme je da to radite i vi!

3. Nikad ne kršite više zakona istovremeno!

Statističke mogućnosti da vas ulove puno su više ako kršite veći broj zakona. Ako vas i ulove, jednostavnije ćete se izvući, a i manje su kazne. Zato, ako niste registrirali auto, ne vozite pijani. Ako vozite pijani, vozite polako i zavežite pojas! Ako pljačkate kiosk, ne koristite oružje. Ali ako ste odlučili u jednom danu opljačkati Konzum dok u krvi imate 2.0 promila alkohola, auto bez tablica i bivšu djevojku u gepeku, gotovi ste. Znači, trijezni u vandalizam ponedjeljkom, utorkom cugajte, srijedom otmite bivšu, a u četvrtak auto odfurajte na servis i registraciju.

4. Nikad ne dopustite djevojci da vam uvali prst u pak!

Gle, neke stvari jednostavno se ne isplati “istraživati”. Isto kao i testiranje najljućih papričica na svijetu. Znate što ćete doživjeti? Jebeno ljute papričice koje će vas sat vremena ubijati, od kojih ćete plakati i koje nikad više u životu nećete probati. Isto je s prstićem u paku. Ni u ludilu! Njoj će to biti zabavno i nakon nekog vremena će dobiti neke druge lude ideje! Vjerujte nam, možete živjeti sretan život i bez toga!!!

1 2 3Sljedeća stranica
Tags

Mr. Gray

Posljednja istraživanja su pokazala zašto muškarci uživaju u oralnom seksu: Pet posto obožava taj osjećaj, pet posto voli dominantnost, a 90 posto jednostavno voli tišinu!!
Pogledaj još
Close
Back to top button
Close