Birtija

VIDEO: Stravičan napad bika na koridi u Madridu!

Jimenez Fortes, 25-godišnji matador, blago rečeno, loše se proveo ovih dana za vrijeme koride održane u sklopu festivala San Isidro u Madridu.

Prema izvješćima iz Španjolske, ovo je drugi put u dvije godine da je mladom matadoru za vrijeme natjecanja bik nanio teške tjelesne povrede. Za dlaku je izbjegao smrt samo zbog brze reakcije kolega koji su ga izvukli prije nego ga ranjeni i razjareni bik dokrajči. Zapravo, ne bi ni trebao, budući da mu je rogovima, uz jednjak te štitnjaču, probio i karotidnu arteriju na vratu.

Upozoravamo vas da snimka i fotografije s mjesta događaja nisu za svačiji želudac stoga ih otvarate na vlastitu odgovornost. Ako ste spremni – sliku kako mu je rog probio vrat možete pogledati ovdje!

Unatoč, zaista stravičnim, ozljedama navodno je Jimenez Fortes nakon što su ga iznijeli iz arene uspio izgovoriti liječničkom timu da mu stave par šavova kako bi se mogao vratiti i ubiti bika! Naravno da se to nije dogodilo, već je hitno prevezen u bolnicu, a bika je kasnije dokrajčio njegov kolega.

1 2Sljedeća stranica
Tags

Red

For beach 2050 I'll look sexy, young and slim, I'll learn healthy cooking, it's gonna be my thing, But first I'll have a pizza with extra everything.
Back to top button
Close