Tech

Stigao je Lulu, aplikacija za ocjenjivanje muškaraca

Nije dovoljno što je vas je vaša bivša djevojka ocrnila pred svim svojim prijateljicama i poznanicama, sada će imati još jedno sredstvo s kojim vas može poniziti. To sredstvo dolazi u obliku aplikacije “Lulu”, koja se počela na veliko koristiti po SAD-u, što može samo značiti kako će uskoro i kod nas. Prema nekim pokazateljima, skoro svaka četvrta djevojka već ima instaliran Lulu i koristi ga, aktivno.

Djevojke mogu ubacivati kada su bile s kojim muškarcem, napisati njegove “karakteristike”, pisati recenzije i što oni rade u svom životu. Također vas mogu tagirati, ali i komentirati opise koje je stavila neka djevojka prije nje.

Neki od tagovi koje se koriste: #stronghands, #hecancook, #epicsmile, #workethic, #noworkethic – što u pravilu znači kako smo nadrapali.

Za one dobrice i marljive muškarce, tu su pozitivne ocjene i odlični tagovi, ali kada malo bolje razmislimo, zašto bi i djevojka pisala nešto loše ako ga misli zadržati.

Ako ste se i mislili logirati u Lulu, dodati se, i napisati si super recenziju, ništa od toga. Lulu se povezuje s Facebook računom uz dodatne provjere kako bi bili sigurni da ste djevojka.

Sve u svemu, loše nam se piše.

matheus-lulululu_app_screenshots_review_score2 Lulu-App-01-565x323

Tags

Nenad Kocijan

"Ako vas žena pobjeđuje u tenisu, promijenite sport. Ako vas žena pobjeđuje u boksu, promijenite ženu."
Back to top button
Close