Lifestyle

Saznajte što dužina vaših prstiju govori o vama

Vaš datum rođenja, stopala, crte na dlanu ili čak i otisci prstiju mogli bi otkriti mnoge stvari o vama. Zanimljivo je to što se dosta o vama može saznati pogledom na vaše prste na rukama. Svatko ima drugačije, ali i dužina prstiju se može podijeliti po 3 glavne karakteristike. I da, znamo da već gledate vaše prste.

hand

A: Šarmer, realističan tip

Ako je vaš prstenjak duži od kažiprsta, vi ste po osobnosti šarmer, i vrlo često neodoljivi drugima. Odlični ste u izvlačenju uz nevolja i brzo rješavate probleme. Imate sklonost prema agresivnosti, ali i puni ste suosjećanja.

B: Pouzdan, sposoban tip

U slučaju da vam je kažiprst duži od prstenjaka, pouzdana ste osoba koja zna kako se stvari obavljaju kako treba. Volite raditi sami u izolaciji i ne volite biti ometani kada lovite vaše ciljeve. Iako volite biti sami, ne znači da odbijate društvo. Vrlo se zahvalni na onome što imate, ali uvijek želite više.

C: Miroljubiv, tip kojeg se voli

Ako su vam prstenjak i kažiprst iste dužine, vaš moto je “Ljubav, ne rat”. Izbjegavate sukobe i uvijek si želite sa svima biti dobri. Sve u svemu, vjerni i brižni ste partner u vezi. Ako već i dobijete neprijatelja, tu ste vrlo opasni.

Tags

Nenad Kocijan

"Ako vas žena pobjeđuje u tenisu, promijenite sport. Ako vas žena pobjeđuje u boksu, promijenite ženu."
Pogledaj još
Close
Back to top button
Close