BrzinaSport

Martin Vugrinec – mlada Red Bullova MotoGP zvijezda iz Hrvatske!

Iz Zagorja nam dolazi najmlađi Hrvat koji se uspio ubaciti u Red Bull MotoGP Rookie Cup! Martin Vugrinec petnaestogodišnji je vozač sportskih motocikala koji već od svoje treće godine gaji strast i ljubav prema motorima. Sin poznatog Varaždinskog bajkera “Vugre” od malena je pokazao talent koji je rijetko viđen, a krajem prošle godine, s titulom “East European champion” u klasi 125cc, dobio je priliku života! Pridružio se Red Bullu u utrkama Rookie Kupa!

Osim Martina, za sve njegove uspjehe veliku zaslugu ima i njegov otac, poznati bajker “Vugra”, koji je u svojem sinu od malena primijetio nevjerojatnu ljubav i volju da sudjeluje u natjecateljskim utrkama. Vugra, svaka čast!

Martin-Vugrinec-RedBull2

Martina možete pratiti na službenim RedBull stranicama, ali i na njegovom Facebook profilu!

Martin-Vugrinec-RedBull1

 [divider]

Intervju s Martinom na Kreator TV-u

No, da natjecanje u samom svjetskom vrhu motociklističkih utrka nije jednostavno ni jeftino, pokazuje i jedan od zadnjih postova Martinovog oca na Fejsbuku. Naime, Martin trenutačno prolazi kroz teško razdoblje u kojem ne može pronaći sponzore za motor s kojim može voziti treninge. Pozivamo sve da se prikljuće i pomognu koliko mogu. Ako ste voljni pomoći, pratite Martina na Facebooku, podijelite vijest, donirajte i držite fige za sljedeće utrke!!! Go Martin!!!

 

Tags

Mr. Gray

Posljednja istraživanja su pokazala zašto muškarci uživaju u oralnom seksu: Pet posto obožava taj osjećaj, pet posto voli dominantnost, a 90 posto jednostavno voli tišinu!!
Back to top button
Close