Brzina

Lamborghinijev “obiteljski” SUV od 600 konja dolazi 2018.

Lamborghinijev “obiteljski” SUV koji će se proizvoditi u Italiji jedan je od najluđih terenaca ikad zamišljenih. Luksuzni supersportaši, braća ove zanimljive ideje “obiteljskog” automobila s njime dijele zapravo samo mašinu. Novi SUV, koji prati linije koncepta imena Urus, proizvodit će se u Lamborghinijevoj tvornici u Sant’ Agati kraj Bologne. Naravno, uz 500 novih radnika, tvornicu će dograditi s novih 70,000 kvadratnih metara u kojoj će se proizvesti čak 3000 terenaca godišnje.

lambo-suv2

CEO Stephan Winkelmann najavljuje novu eru Lamborghinija, a mnogi stručnjaci su tu tvrdnju interpretirali tako da će novi SUV biti prvi hibrid poznatog talijanskog proizvođača super luksuznih sportskih automobila. Uz poznate Lambo V10 i V12 motore, nagoviješta se divlja elektronika i turbine.

lambo-suv1

Winkleman: “Mi smo uvijek bili zločesti dečki u auto industriji. Imamo odgovornost stvoriti nešto neočekivano i ispred naših najluđih snova”. Hoće li u tome uspjeti, prosudite sami. No, što se nas tiče, novi Lambo izgleda odlično!

lambo-suv3

lambo-suv4

lambo-suv5


lambo-suv6

lambo-suv8

Tags

Mr. Gray

Posljednja istraživanja su pokazala zašto muškarci uživaju u oralnom seksu: Pet posto obožava taj osjećaj, pet posto voli dominantnost, a 90 posto jednostavno voli tišinu!!
Back to top button
Close