Lifestyle

“Dadbod” – pivski trbuščići su napokon u modi!!!

Napokon! Naše vrijeme je došlo! Zadnjih nekoliko dana Instagram i Twitter bruje samo o novom ludom trendu u izgledu muškaraca! Napokon je prošlo doba hipstera i nabildanih tetoviranih metroseksualaca! Pivski trbuščići su in!

“Dadbod” je skraćenica od Dad-body, tj. muškog tijela očeva! O čemu pričamo? Pa naravno o tijelu srednjovjekovnih muškaraca, blago dlakavih, sa snažnim rukama, neistaknutim snažnim ramenima i s pivskom brenkicom! Ha! Više nije in biti u teretani, paziti na svaki obrok, živjeti bez ugljikohidrata i pive! Važno je izgledati kao svaki drugi muškarac kojeg muče obaveze, djeca, ljubavnice, automobili i divlje žene! Nema više straha! Više ne morate uvlačiti trbuh, brenkice su in!

dadbod-800x400

Dadbod su na svjetsku scenu progurali trenutačno najzanimljiviji muški glumci na planetu! Leonardo DiCaprio i Chris Pratt, hvala vam!
No, nemojte se prerano veseliti. Ovo ne znači da ćete sad moći svakodnevno lupiti gajbu pive i uživati u najvećem sumo trbuhu na svijetu, a sve žene će vas gledati s oduševljenjem. Dadbod je sredina između mladog muškog mišičavog tijela s pivskim trbuščićem. Ona opisuje muškarca koji je dovoljno jak da obrani svoju ljepšu polovicu od svih prijetnji i strahova, no kad legnu u krevet, dovoljno je mekan da mu na ramenu mogu sve djevojke ugodno spavati. Ovo je najbolja vijest svih vremena! Momci, živjeli i djelite ovu vijest po svim mogućim društvenim mrežama!

Tags

Mr. Gray

Posljednja istraživanja su pokazala zašto muškarci uživaju u oralnom seksu: Pet posto obožava taj osjećaj, pet posto voli dominantnost, a 90 posto jednostavno voli tišinu!!
Pogledaj još
Close
Back to top button
Close