Brzina

BMW Motorrad Concept 101 za ljubitelje putovanja

Novi Concept 101 otvara novu dimenziju putovanja za mnoge ljubitelje BMW-ovih tourer klase motora. Novi koncept je prikazan nedavno u gradiću Villa d’Este u Italiji, a dizajnirao ga je i izgradio Roland Sands Design studio u suradnji s BMW-ovim inženjerima. Ova ljepotica bazirana je na K1600 modelu i pokretana je šestero cilindrašem od 1649 kubičnih centimetara. Kao i svaki touring motor, njegova namjena je omogućiti ugodno i opušteno cjelodnevno putovanje.

thelatestconceptbikebybmwmotorradisoneimpressiveride2_1432549722

Edgar Heinrich, Direktor BMW Motorrad Design tima oduševljen je novim motorom i ističe kako je BMW Motorrad Concept 101 simbol elegancije, snage i luksuza na dva kotača. Izgrađen iz zanimljive kombinacije aluminija, karbona i skupocjenog drva, motor izgleda kao futuristična verzija starijih BMW tourera, no s led svjetlima, sportskim dvostrukim ispušnim sistemom i putnim koferima koji će oduševiti svakog ljubitelja tradicije BMW-a. Kako se vama sviđa? Ste za vožnjicu?

thelatestconceptbikebybmwmotorradisoneimpressiveride3_1432549738

thelatestconceptbikebybmwmotorradisoneimpressiveride1_1432549705

Tags

Mr. Gray

Posljednja istraživanja su pokazala zašto muškarci uživaju u oralnom seksu: Pet posto obožava taj osjećaj, pet posto voli dominantnost, a 90 posto jednostavno voli tišinu!!
Back to top button
Close