Lifestyle

Bilzerian gotov si, The Candyman će ti povaliti sve djevojke!

Australija ima svojeg Hugh Heffnera! S nadimkom The Candyman, duhanski tajkun i bivši ragbijaš Travers Beynon organizira trenutačno najveće i najluđe partye na svijetu! No, to nije sve, osim što se može pohvaliti da je izvršni direktor duhanske kompanije koju njegova obitelj ima već nekoliko generacija, Beynon je odlučio postati najpoznatiji čovjek na svijetu i to tako da izgradi najveću vilu za partyijanje koja će posramiti i samu Playboyevu vilu!

Zašto sve to? Pa, jednostavno. Benyon ima problema s Australskim zakonima koji ograničavaju reklamiranje duhanskih produkata, te koristi novac, zgodne djevojke, fešte, gole djevojke, skupe automobile i da, jebačke djevojke, za svoju promociju. I kad smo kod toga, dobro mu ide! Kako će ova priča završiti, nismo sigurni, ali s obzirom na bogatstvo koje može posramiti Bilzeriana i njegove kompiće, čini se da će Travers Beynon postati novi Kralj Australije 😉

Pratite ga na Instagramu!

candyman13

 

 

candyman12

candyman8

candyman3

candyman4

candyman5

candyman6

candyman7

 

candyman9

candyman10

candyman11

 


candyman1

 

 

Tags

Mr. Gray

Posljednja istraživanja su pokazala zašto muškarci uživaju u oralnom seksu: Pet posto obožava taj osjećaj, pet posto voli dominantnost, a 90 posto jednostavno voli tišinu!!
Pogledaj još
Close
Back to top button
Close