Sport

‘Beer Yoga’, koncept vježbanja koji nam se izuzetno sviđa!

Priznajem, male su šanse da bih ikada odvojio sat ili dva da odem na tečaj joge. Zašto? Pa čak ako ti je neopisivo dosadno ima toliko drugih,  na prvu, zabavnijih aktivnosti kojima se možeš posvetiti. Otići na pivu je samo jedna od njih! Možeš s društvom, a nitko ti neće zamjeriti ako je i ispijaš solo za šankom. Jednu za drugom. Satima. Dobro, tada bi vam već i mogla zamjeriti supruga ili cura.

Kako god, čini se da su u Americi pronašli idealnu formulu kako na tečajeve joge privući više muškaraca – Beer Yoga! Zvuči primamljivo, zar ne?

Koliko vidimo ne radi se o vježbanju joge s pivskim kriglama, ili ispijanju pive dok izvodite neobične joga poze, već svaki od polaznika kraj svoje prostirke ima čašu ukusne pive kako bi mogao otpiti par gutljaja u predahu od vježbanja.

Ne čudi nas da se genijalna ideja koja je krenula iz Three Rivers pivovare u New Mexicu brzo širi Sjedinjenim Američkim Državama te se ‘beer yoga’ sada održavaju već u nekoliko gradova, a interes je popriličan.

‘S pivom je sve bolje’ – kaže Michael Grinell jedan od joga trenera u spomenutoj pivovari. I zaista, slažemo se jer teško je samo i pobrojati sve blagodati ovog čudesnog napitka. Pitamo se hoće li će u neko skorije vrijeme neka od domaćih pivovara ili neki od joga tečajeva najaviti otvaranje ‘yoga beer’ grupe. Vjerujemo da bi interesa bilo. Mi bi svakako došli, barem popiti pivu!

I za kraj, kako bi vam dokazali tvrdnju o sve većoj popularnosti ovog načina vježbanja donosimo nekoliko slika s Instagram profila djevojke koja obožava pivo i jogu, a fotkama koje objavljuje, naravno, propagira ‘beer yogu’!

 

A photo posted by BEER YOGA! (@beeryoga) on

 

A photo posted by BEER YOGA! (@beeryoga) on

 

A photo posted by BEER YOGA! (@beeryoga) on

 

A photo posted by BEER YOGA! (@beeryoga) on

 

A photo posted by BEER YOGA! (@beeryoga) on

Tags

Red

For beach 2050 I'll look sexy, young and slim, I'll learn healthy cooking, it's gonna be my thing, But first I'll have a pizza with extra everything.
Back to top button
Close