Sport

Barcelona po naslov!

Večeras od 19:00 se igra 37. kolo španjolske Primere. Kako pri samom vrhu, tako i pri samom dnu još ništa nije riješeno.

Dva kola prije kraja čak šest klubova mora strahovati od ispadanja u Segundu, s tim da je Cordoba već davno otpisana. La Coruna, Granada i Eibar imaju po 31 bod, Almeria 32, dok su u puno boljoj poziciji Getafe i Levante s po 36. U današnjem kolu u direktnom sudaru za opstanak igrat će La Coruna – Levante te Getafe – Eibar.

primera-tablica

Ništa manje nije zanimljivo ni u borbi za prvaka. Real Madrid propustivši sva tri boda protiv Valencije dao je ogromnu prednost Barceloni, koja mu sada bježi 4 boda. Barcelona bi večerašnjom eventualnom pobjedom protiv Atletico Madrida na Vicente Calderonu i matematički osigurala titulu, no imajući u vidu nastupe Atletica na svom terenu imamo dojam da će to biti teško. Obje utakmice možete pratiti na SportKlubu (SK1 i SK2).

Što se ostaloga dijela tablice tiče, Sevilla ganja 4. poziciju koja vodi u Ligu Prvaka, međutim cilj će biti teško postići, jer četvrtoplasirana Valencija ima prednost od tri boda.

Tags
Back to top button
Close