Lifestyle

5 tipova bivših cura koje ćeš susretati u svojim dvadesetima

Realno, rijetki su oni koji imaju sreću (ili nesreću) da onako filmski ožene svoju prvu ljubav i žive sretno do kraja života. Da, u stvari je mnogo veća vjerojatnost da će proces pronalaženja idealne djevojke uključivati i neke veze koje nisu imale sretan završetak, što zbog toga jer si jednostavno niste pasali, jer si u nekom trenutku da ta veza jednostavno nema budućnost ili su bile potpune luđakinje zrele za poneki produženi vikend u Vrapču. Kako god bilo, propale veze iza sebe ostavljaju i bivše djevojke, a iako s nekima od njih možeš ostati jako dobar prijatelj, u većini slučajeva ipak će se pretvoriti u neku s liste bivših o kojima danas pričamo.

Priljepak

Iako je veza već odavno gotova, više gotovo ni ne pamtiš kako izgleda, ona još uvijek šalje poruke podsječajući te na ono što ste nekad imali. Osim toga, uvijek se sasvim “slučajno” pojavljujete na istim mjestima i ne skida pogled s tebe kad razgovaraš s drugim djevojkama. Bez obzira koliko je odbijao od sebe i pokušavao joj objasniti da se više nećete vratiti na staro, ona to ne prihvaća i jednostavno te ne pušta na miru. Baš kao priljepak priljepljen uz stijenu, ona se uhvati tebe i ne pušta.

Luđakinja

Glavna je kandidatkinja za vikend u Vrapču. Mrzi te i to pokazuje iz dana u dan zagorčavajući ti život na svim mogućim stranama. Auto ti je svako malo misteriozno ogreban, zove ti frendove, blati te kolegama s posla i šalje prijeteće poruke svakoj koju si pogledao nakon što ste prekinuli. I da, ne radi te stvari jer te želi nazad, samo iz razloga jer joj je jedini cilj da patiš.

Ne tako bivša

Jedna od onih s kojom si ostao u korektnim odnosima, rijetko se čujete ili uopće ne komonicirate, ali kad se sretnete vani gotovo uvijek se drugog jutra probudite jedan kraj drugog. U vezi vjerojatno niste funkcionirali, no, kad je seks u pitanju onda je to sasvim suprotna stvar. No, pripazi, jer iako to možda ne pokazuje, moguće je da su njene namjere na kraju te ipak ponovo pridobiti.

Transformer

Budimo iskreni i priznajmo da u trenutku kad ste bili zajedno nije bila ljepotica za kojom bi se muškarci okretali, nije pazila na to što će obući i da li će izaći van bez šminke. No, kad si je napucao, uvodi drastične promijene i pretvara se u top model o kojem si uvijek sanjao. Dečko, zaboravi, što je bilo bilo je, ona se ne vraća na staro, a ti sad pati.

Neprijatelj

Uz luđakinju, ona je najgori tip bivše. U vezi ste oboje radili gluposti, svađali se, lagali, jedno drugog ignorirali,  vrijeđali i varali, a svaki susret s njom je potencijalni sukob. Ovu bivšu najbolje je izbjegavati u širokom luku, a ako slučajno dođe do susreta, sjetite se da vam zamjera mnoge stvari i ne dajte se uvući u sukob.

Tags
Pogledaj još
Close
Back to top button
Close