Lifestyle

5 obaveznih muških stilskih dodataka za ljetne dane pred nama

Ljeto nam je tu, doba morskih avantura, vrućih ljetnih zabava pod vedrim nebom i razgolićenih djevojaka koje na plažama hvataju sunčeve zrake. No, s dolaskom toplijeg vremena mijenja se i naša lista “must have” dodataka koje svaki muškarac mora imati uz sebe. Zato vam danas donosimo neke od njih, kako bi na vrijeme bili spremni za sezonu pred nama.

Sunčane naočale

Bez sunčanih naočala se ne izlazi nikuda, a kamoli na plažu. Priuštite si naočale s kvalitetnim polarizirajućim staklima koje će vam pružiti adekvatnu zaštitu od sunca dok škicate golišave djevojke na plaži.

Naš izbor: Ray-Ban Wayfarer 

wayfarer

 

Vodootporan sat

Kao i s naočalama, sat se jednostavno ne zaboravlja, a kad je u pitanju ljetno vrijeme, definitvna preporuka je vodootporan sat s metalnim ili gumenim remenom koji neće upijati znoj i koji će izdržati torturu, pijanstva i buđenja na plaži.

Naš izbor: Seiko Automatic Diver SXK171 (cca 190 dolara)

seiko

Tanki novčanik

Nije bitno da li peglate platinastu karticu ili vam pohranjuje zadnju stotku, tanki novčanik je još jedan neizbježan muški ljetni dodatak. Zaboravite na debeli novčanik, ostavite ga kod kuće i ubodite tanji koji vam neće smetati u džepu lagane ljetne odjeće.

Naš izbor: Hammer Anvil Minimalist novčanik (cca 10 dolara)

hammer anvil

 

Tekstilni remen

Uz laganiju ljetnu odjeću, nikako ne pristaju debeli kožni remeni koje nosimo ostatak godine. Zato vaš ormar mora obavezno skrivati barem jedan lagani remen od tekstila. Bilo bi poželjno da ih imate u više boja, kako bi uvijek mogli isfurati idealnu kombinaciju.

Naš izbor: Navi & Red Woven (12 dolara)

Screen Shot 2015-05-22 at 05

 

Šešir

Osim što će vas štiti od sunca, šešir može biti odličan stilski dodatak koji se sve više vraća u modu. Isfurajte slamnati ili kultni Panama šešir, jer ako su ga mogli nositi Bogart, Cooper ili Churchill, onda će biti dobar i za vas.

Naš izbor: J.Crew Panama Hat (cca 75 dolara)

šešir

Tags
Pogledaj još
Close
Back to top button
Close