Kamasutra

5 načina kojima potajno varate partnericu

Ukoliko niste swinger, seks s drugom osobom kada ste u vezi se smatra varanjem. Isto vrijedi ako vam netko pokloni oralno. Postoji i siva zona za koju se može reći kako je na rubu flertovanja i prevare. Za nas muškarce je to više zona koja nije niti blizu prevare, dok bi cure to mogle malo drugačije gledati. Kod njih nema sivog, već crno i bijelo. Zbog te zone odlučili smo napisati nešto o 5 načina kojima potajno varate partnericu.

1. Govorite drugoj curi o problemima u vezi

Kada pričate drugoj curi o tome kako mrzite kada vaša djevojka ostavlja mokre ručnike po podu ili površno pere suđe, otkrivate slabosti u vašoj vezi. Stručnjaci to nazivaju “informacijska nevjera” i za vašu partnericu je to skoro jednako kao i prava nevjera.

2. Provjeravate Facebook profil bivše

Iako se vama čini da samo pregledavate njezin profil da vidite što radi u životu, stručnjaci kažu kako se zapravo prisjećate vaše prošlosti. Možda ne toliko osjećaja, već nečeg tjelesnog – seksa. Ako vas ulovi, morat ćete dosta toga objasniti i naravno, maknuti iz liste prijatelja.

3. Plaćate cugu drugoj curi

Plaćanje cuge drugoj curi spada u jednu vrstu prevare. Možda ne za nas muškarce, ali opet, vašoj partnerici će to biti teško objasniti. Ako već plaćate, platite cijeloj ekipi, ne samo jednog kolegici s posla.

4. Vodite cure na “vaše” mjesto

Znate onaj mali restoran u kojem ste se prvi put poljubili s vašom curom? Sjećate se vašeg prvog sladoleda odmah iza ugla? Od sada su ta mjesta zabranjena i ako idete na kavu s vašom prijateljicom. Jer znate što vaša draga misli o vašim prijateljicama, a pogotovo ćete biti u problemima ako sazna da ste bili tamo na kavi.

5. Dajete komplimente drugim curama

Muškarci vrlo često ne daju komplimente osim ako su tu osobu stvarno zamijetili. To zna i vaša djevojka i zato drugi put razmislite prije nego progovorite. Zamislite samo kako bi bilo da neki drugi muškarac daje komplimente vašoj djevojci. Nije zabavao, jelda?

Tags

Nenad Kocijan

"Ako vas žena pobjeđuje u tenisu, promijenite sport. Ako vas žena pobjeđuje u boksu, promijenite ženu."
Back to top button
Close