Lifestyle

4 koraka za rješavanje svađe s curom

Biti u vezi je lijepo, ali nisu samo seks i zajednički hobiji ono što vas drži zajedno. Jako je bitno kako funkcionirate kada stignu teške situacije i crni dani. Ako ste u mlakoj vezi koja se bazira na vanjštini, velika je vjerojatnost da nećete preživjeti prvu malo težu svađu zbog različitosti karaktera. Ako se pak dovoljno poznajete i razumijete drugog, preboljet ćete sve što stigne pred. Kako bi to lakše prošli, donosimo vam 4 koraka koji će vam pomoći da lakše riješite svađe s curom/ženom.

1. Tempiranje

Ljutnja će u vašem tijelu pokrenuti reakcije koje će ubrzati otkucaje vašeg srca. Kada se to dogodi, čak će i najmirniji među nama imati probleme s normalnim komuniciranjem.

Ako osjetite pritisak u prsima i poželite sve izbaciti na vašu partnericu, što bi moglo dovesti da kažete stvari koje ne mislite, pauzirajte svađu. Recite joj da trebate malo zraka kako bi se mogli normalno razgovarati, što ne možete sada. Izađite iz sobe, prošećite, smirite se. Šetnja će smiriti vaše hormone stresa.

2. Pravi problem

Sada kada ste se malo ohladili, vrijeme je da saznate što je zapravo pravi razlog vaše svađe, uđite u problem ispod problema. Ako je ljuta zato što se izašli s dečkima, osjeća se napuštenom. Ako je ljuta zato što gledate u mobitel za vrijeme večere, ima osjećaj da ste je ignorirali.

Smireno pitajte zašto je ljuta. Ako ste vi ti koji ste ljuti, razmislite zašto ste ljuti, a ne da je napadate zato što je ostavila neopranu šalicu. Sve se može riješiti bez dernjave.

3. Čarobne riječi

Sada kada ste na putu da saznate zašto je zapravo ljuta (ili vi), suosjećajte se s njom. Ubacite ispriku kao znak dobre volje.

Ljepota je u tome što radi iako se vi s tim 100% ne slažete. Možda osjećate kako zaslužujete noć izlaska s ekipom, dok ona osjeća da je izostavljena. Oboje ste zapravo u pravu i nitko nije u krivu. Važno je da se i jedno i drugo skužite kako se razumijete zašto ste ljuti.

4. Pomirba

Endorfini, dopamini i oksitocini se otpuštaju za vrijeme seksa. Krenite prema njoj, zgrabite je i odvucite u krevet.

Ako još uvijek postoje neke nesuglasice, riješite ih poslije seksa. Prema istraživanjima, orgazam vuče sa sobom intimnije razgovore, što je dobro u vašem slučaju.

Tags

Nenad Kocijan

"Ako vas žena pobjeđuje u tenisu, promijenite sport. Ako vas žena pobjeđuje u boksu, promijenite ženu."
Pogledaj još
Close
Back to top button
Close