Kulturnjak

4 filma koja morate pogledati ovog ljeta!

Ljeto nam već ozbiljno kuca na vrata i krajnje vrijeme je da Macho.hr predstavi četiri filma koja nikako ne smijete propustiti ovog ljeta! Uostalom, ima li išta boljeg nego zavaljen pred ogromnim platnom, trpajući se kokicama, gasiti žeđ pivom (koju ste prešvercali u rukavu!) i uživati u najnovijem blockbusteru? S ekipom, naravno!

Jurrasic World

Trailer govori sam za sebe. Pripremite se za mnogo akcije! Prošle su dvadeset i dvije godine od prvog Jurskog parka te se tropski otok Isla Nublar vraća na filmska platna, ali ovaj puta kao pravi tematski park sa živim dinosaurima. Idilu ubrzo prekida podivljali tiranosaur, koji je uz to i izuzetno inteligentan…

Izlazi 12. lipnja!

Black Mass

Temeljena na istinitoj priči, ova drama prati jednog od najmoćnijih i najokrutnijih gangstera u povijesti Sjedinjenih Američkih Država. Usprkos izuzetno krvavoj prošlosti i mnogim zločinima Whitney Bulger  (Johnny Deep) postaje doušnik FBI-a, kako bi ostvario svoj krajnji cilj…

U kinima od 18. rujna.

Southpaw

Sportska drama u kojoj je, zasigurno dobro vam poznati iz ne baš pretjerano macho uloga, Jake Gyllenhaal doživio jednu od najboljih transformacija za potrebe uloge u povijesti kinematografije.

Billy Nada je boksač koji se na vrhuncu slave, na nagovor  supruge, povlači iz profesionalnog boksa kako bi zajedno mogli više vremena provoditi sa svojom kćerkom Leilom. Tijekom oproštajne zabave supruga Maureen spletom nespretnih okolnosti biva ubijena te se njegov svijet u trenutku raspada na komadiće. Zbog destruktivnog ponašanja država mu oduzima kćer te se povratak u ring čini kao posljednja nada.

U kinima od 24. srpnja.

Tomorrowland

Prizovite u sjećanje bujnu maštu iz djetinjstva i pridružite se Georgeu Clooneyu i nadarenoj teenagerici (Britt Robertson) u opasnoj misiji razotkrivanja tajni Tomorrowlanda, zagonetnog mjesta između prostora i vremena, gdje svaki njihov postupak direktno utječe na događaje u svijetu, ali i njih same.

U kinima od 22. svibnja.

Tags

Red

For beach 2050 I'll look sexy, young and slim, I'll learn healthy cooking, it's gonna be my thing, But first I'll have a pizza with extra everything.
Back to top button
Close