Kamasutra

11 stvari koje obavezno morate napraviti prije ženidbe!

Svi vi koji se planirate uskoro oženiti, morate biti upoznati s nekim stvarima koje će vam u potpunosti promijeniti život. Nije svaki brak savršen, no niste ni vi. Ipak, neke stvari prije braka obavezno morate zbaviti, kako se kasnije u životu ne bi tukli po glavi! Neće vam biti lako, morat ćete se potruditi i posvetiti dio svog života vašoj novoj obitelji. U tom slučaju, bolje je da neke stvari prije svega odradite kako bi bili sigurni da ste dobro odabrali. E pa, donosimo vam 11 stvari koje obavezno morate napraviti prije ženidbe!

1. Posjetiti s prijateljima striptiz klub

Neke stvari su puno jednostavnije kad ste samac. Niste nikome dužni polagati račune, nitko se na vas neće naljutiti, nitko vam ništa neće zamjeriti. Kad uđete u vezu, stvari se malo promijene. No, kad uđete u brak, tek onda nastupaju zabrane! Ispucajte se prije braka kako kasnije u životu ne bi plaćali za te “izlete”.

2. Posjetiti s prijateljima dva striptiz kluba plus naručiti si ples u krilu!

Najbolji načini kako curi uljepšati dan-striptease

A kad već idete na izlete s ekipom, bolje vam je da to i iskoristite! Ples u krilu shvatite kako hoćete, ali znate na što mislimo. Budite ludi i ponašajte se kao tinejdžer bez granica, bez morala i bez trunke grižnje savjesti. Ako se sad ne izludirate, kad ćete?

3. Probajte raditi posao koji ste željeli raditi cijelog života

Postoji mogućnost da ćete zbog novaca, dobrog radnog vremena i lokacije jednog dana biti primorani raditi posao koji nije onaj kojeg ste željeli. Kad osnujete obitelj, te stvari će biti važnije. Ako ste kao dijete imali želju i volju iskreno voljeti neki posao, učinite to što prije! Nikad ne znate što će vam život donijeti.

4. Kupiti sportski auto

auti-boje-07

Prije karavana ili kombija, svaki muškarac zavrjeđuje voziti barem jednom u životu neki sportski automobil. Mala gradska jurilica će također poslužiti, nije nužno da bude divlji Sportak. Priuštite si auto svojih snova prije nego vam uvale tromog šparnog dizela s ogromnim prtljažnikom. Vi ste muškarac! Tako se i ponašajte!

5. Putovati

putovanje-06

Postoji vrijeme kad je najisplativije putovati. Kad putovanja nisu skupa, kad možete odabrati mjesto, državu i kontinent koji je vama zanimljiv, a ne vašoj boljoj polovici. Okupite ekipu i bacite se na neku avanturu koja vam neće isprazniti novčanik! Ako ste posebno avanturističan tip, a posebno ako niste, bacite se na solo putovanje! Tek onda ćete naučiti najviše o sebi, a i shvatit ćete kako vam zapravo malo treba u životu da preživite i da budete sretni.

…za ostatak zabave pritisni NASTAVAK…

1 2Sljedeća stranica
Tags

Mr. Gray

Posljednja istraživanja su pokazala zašto muškarci uživaju u oralnom seksu: Pet posto obožava taj osjećaj, pet posto voli dominantnost, a 90 posto jednostavno voli tišinu!!
Back to top button
Close