Kamasutra

Ženski orgazam: Misterij je napokon znanstveno objašnjen!

Ženski orgazam. Toliko tražen, obožavan i rijedak trenutak kad i vi sami ne možete vjerovati što se dogodilo. Svršila je! Napokon! Uff, malo mira. Tako su seks mnogi muškarci doživljavali u svojoj mladosti, nevini u duši, još ne svjesni svih ljepota i uživancija koje će im bogato seksualno iskustvo priuštiti. S iskustvom, dolazi i zabava. Sa znanjem, dolazi i sreća. U konačnici, što ćete više znati o znanstveno dokazanim činjenicama koji opisuju ženski orgazam, to ćete biti uspješniji u postizanju kvalitetnog seksa, tj. u je*anju! Da ne dužimo, bacimo pogled na ove neke lude činjenice koji će vam objasniti misterij ženskog orgazma!

zenski-orgazam12

Ženski klitoris ima preko 8000 živčanih završetaka. Upravo iz tog razloga je većina ženskih orgazama vezana upravo uz podražaje tog malog simpatičnog i slatkog područja.

zenski-orgazam11

Čak 70% žena sigurno će doživjeti orgazam upravo iz klitoralne stimulacije. Pouka? Kad se shewite, dirajte ju. Kad se ne shewite, ljubite ju. Kad ni jedno od tog ne uspijeva…

zenski-orgazam9

… primijenite “analni” seks! Tj. stavite joj ga tamo gdje sunce ne sija! Osim u nekim ludim subkulturama koje vjeruju da sunčanje analnog otvora nosi sreću u životu i produžuje život, većina žena neće jednostavno pristati na ovaj oblik zabave. No, one koje pristanu izjavile su da u čak 94% seksa dožive orgazam! 94%!!! A sad pošaljite link ovog članka vašoj djevojci, možda malo razmisli o svojim konzervativnim stavovima. Za njeno dobro 😉

zenski-orgazam10

Zamislite, čak 20% djevojaka može doživjeti orgazam čisto za vrijeme ljubljenja! Hmm. Jesu li te djevojke već probale ostale oblike seksa, ili je uistinu to moguće? Uglavnom, znanost je znanost. Ako se za vrijeme seksa više ljubite, veća je mogućnost da će vaša draga doživjeti urnebesni orgazam.

zenski-orgazam1

Ako nije raspoložena za druge oblike seksa, ili vas nema, uvijek se može zabavljati s njenim najboljim prijateljom, vibratorom! No, bez podražaja klitorisa neće ići. Samo 53% žena može iskusiti orgazam isključivo samo s vibratorom. U prijevodu, cure, dirajte se i igrajte, nas će vaša sreća izrazito veseliti, osobito ako je u živo gledamo.

zenski-orgazam6

Demistifikacija G-točke je napokon znanstveno dokazana! G-točka ne postoji! Bar ne u obliku kako su mnogi mislili.

zenski-orgazam7

Dokazano je da se “osjećaj G-točke” stvara pravilnim podraživanjem klitorisa, unutrašnjosti ženske vagine i maternice. Znači, za najveću zabavu, morate biti duboko.

zenski-orgazam3

Tim izletima u dubine naših predivnih djevojaka pomogla je i majka priroda omogućivši ženama da im za vrijeme orgazma prag boli osjetno naraste, i to za čak 107%. Znači, neće ih toliko boljeti jer uživaju. No, to je za vrijeme neposredno prije orgazma. U tim trenutcima, možete raditi što god želite. No, pazite da ne budete previše grubi. Ne želite da vaša djevojka ostane nepokretna nakon divlje večeri među plahtama.

zenski-orgazam4

A što nakon? Razine dopamina u krvi ogromne su za vrijeme seksa, no nakon orgazma se smanjuju i tu nastupa prolaktin. Zašto? Pa da ih smiri i opusti. Uživancija. Odmor. Ne gnjavite ju. Ako ste svršili zajedno, odlično. Ako niste, dajte joj minuticu ili dvije da se odmori, pa nastavite u istom tonu!

A ako želite pogledati video koji je Wired za sve muškarce svijeta snimio, ali i ako se želite podsjetiti i naučiti što bolje ove činjenice, pogledajte video!

Tags

Mr. Gray

Posljednja istraživanja su pokazala zašto muškarci uživaju u oralnom seksu: Pet posto obožava taj osjećaj, pet posto voli dominantnost, a 90 posto jednostavno voli tišinu!!
Back to top button
Close