Lifestyle

VIDEO: Izradite svoju ‘Game of Thrones’ WC školjku!

Baš kao naručeno, uz početak prikazivanje pete sezone ‘Igre prijestolja’ dolazi nam ‘sitnica’ kojoj bi se izuzetno razveselili svi fanovi serijala koji se snima po knjigama Georga R. R. Martina. Riječ je o, slobodni smo ga nazvati, toaletu nad toaletima – WC školjci inspiriranoj upravo željeznim prijestoljem iz serije ‘Game of Thrones’.

‘Super Fan Builds’ ekipa koja istinske fanove raznih knjiga, filmova ili TV serija redovito oduševljava ludim poklonima od kojih im nerijetko poteknu suze ovih je dana, na zamolbu njegove dobre (i zgodne!) prijateljice, razveselila jednog od najvatrenijih fanova serije i knjiga ‘Pjesma leda i vatre’. Budući da je John ujedno i vlasnik bara u potpunosti inspiriranog serijom ima li idealnijeg poklona od ovog?

OK, priznajemo – nije to bio lak zadatak, čak je i profesionalcima u izradi filmskih scenografija trebalo nekoliko dana, no ne sumnjamo da i u Hrvatskoj postoje istinski fanovi popularnog serijala ‘Igre prijestolja’, tim više što se snima kod nas, koji bi rado ovakvu WC školjku željeli vidjeti u svom toaletu. Kako smo kao nacija u svijetu, između ostalog, poznati i kao vrlo dobri majstori ne sumnjamo da bi se netko zaista mogao i upustiti u realizaciju ovog projekta. Ako ni iz kojeg drugog razloga možda baš iz tog što će tada sigurno Macho.hr pisati o vama. I neka vam ne bude žao što će se gomila ljudi doslovno posrati na vaše remekdjelo. 😛

Tags

Red

For beach 2050 I'll look sexy, young and slim, I'll learn healthy cooking, it's gonna be my thing, But first I'll have a pizza with extra everything.
Pogledaj još
Close
Back to top button
Close