Kamasutra

Swinganje – 13 swingera je otkrilo svoja iskustva

Ako ste otvorili ovaj članak, onda vjerojatno znate što znači swinganje. Ukratko, uključuje masu ljudi koji su otvoreni za širenje ljubavi. Naravno, oni su goli i ne libe se promijeniti ljubavnika bez obzira na to da li su tamo s partnerom ili ne. Kako bi približili čari i pravila swinganja, na poznatoj stranici Reddit, skupina swingera je iznijela svoja iskustva. Saznajte njihova najzanimljivija iskustva.

1. Uvijek imajte pravila

Pravila moraju biti i moraju se poštivati. Sigurnost je najvažnija stvar u swinganju. Partneri si moraju vjerovati i reći ako im se ne sviđa trenutni ljubavnik (navodno se rijetko to događa).

2. Neograničena ljubav

Trebate voljeti svoju partnericu i željeti joj sve najbolje. Ona također treba voljeti vas i jedan i drugi trebate znati što se odvija na swinganju. I dalje se volite bez obzira na sve.

3. Sendviči

Da li ste ljuti kada vam netko dira sendvič? Možda je bio/bila samo gladna i vaš sendvič je utažio želju. Isto je i kod swinganja. Nemojte se ljutiti ako vaša partnerica zaželi swinganje. Priključite se.

4. Poligamija

Swingeri često imaju više partnera s kojima mogu provoditi dane. Ne ljute se na druge kada i oni to požele, te najviše vole kada se svi međusobno druže.

5. Komunikacija

Između partnera koji swingaju komunikacija je najvažnija stavka. Razgovaraju o svemu pa tako i o željama u spavaćoj sobi. Vrlo često takvi partneri ne žele vidjeti jedno drugog za vrijeme seksa s drugom osobom, ali to je dogovoreno razgovorom kako ne bi došlo do ljubomornih ispada.

6. Vaša veza je zakon

Osobe koje su sklone swinganju su mišljenja kako monogamne veze vode do prevara. Uživaju u zajedničkom životu, ali se radi mira u kući zabavljaju i s drugima. Nema laganja, varanja i svega što dolazi s tim.

7. Granice

Iskustva swingera su više-manje uvijek pozitivna ako se u početku dogovore granice koje neće prijeći. Ako će se i proći, sve je u dogovoru.

8. Sretni što gledate

Swingeri često pričaju kako vole vidjeti svoje partnere u flertovanju. Znaju da su privlačni drugima i zbog toga su sretni. I na kraju svega, oni će s njima otići kući.

9. Malo ljubomore

Malo ljubomore je normalno kod swinganja. U početku je izražena malo više i obično se prekida swinganje ako dođe do tih osjećaja. Vrijedi za sve sudionike. Ako je malo ljubomore, to će još više zapapriti seks.

10. Lakše za žene

Kako i u običnom životu, žene lakše dolaze do partnera za swinganje. Muškarac se treba malo više potruditi.

11. Seks je seks

Seks je seks. Nakon odnosa s swingerom, svi osjećaju završavaju i vaš partner je vaš centar svijeta.

Tags

Nenad Kocijan

"Ako vas žena pobjeđuje u tenisu, promijenite sport. Ako vas žena pobjeđuje u boksu, promijenite ženu."
Back to top button
Close