Birtija

Ova žena NBA košarkaša dozvoljava mužu jedan “izlet” godišnje

Karijera Andreia Kirilenka u NBA je možda na zalasku, ali njegov će utjecaj na košarku živjeti još jako dugo. Osim što je poznat po košarci, njegov život je u centru pažnje jer ima najbolju suprugu na svijetu. Masha Kirilenko, djevojački Masha Lopatova, poznata ruska pjevačica, dala je mužu ponudu koju nije mogao odbiti.

Kako nije čudno da profesionalni sportaši varaju svoje žene (Tiger Woods, Kobe Bryant…), pogotovo kada imaju turneje s klubom koje traju i nekoliko tjedana, Masha je Andreiu dala jednu vrlo zanimljivu ponudu, ima pravo na jedan “izlet” s drugom djevojkom godišnje. Tako, nije u napasti da stalno vara ženu već ako mu je potrebno, može se “spucati” kada je na putu.

Kirilenko, koji trenutno igra u Rusiji nakon što je sezonu započeo u Brooklyn Netsima te zatim u Philadelphiji, igrao je 13 sezona u NBA. To je puno putovanja na kojima je bio vrlo usamljen. Bez obzira na to da li je iskoristio tu povlasticu ili ne, svaka čast Mashi na ideji, ali kada smo vidjeli fotografije, nekako nam se čini da je teško Anrei mogao naći bolju. Pogledajte fotografije i procijenite sami.

kirilenko-003 kirilenko-002

-esim-yilda-1-gece--andrei-kirilenko-basketbol-masha-lopatova-abd-rus-takim-1374831 masha

Tags

Nenad Kocijan

"Ako vas žena pobjeđuje u tenisu, promijenite sport. Ako vas žena pobjeđuje u boksu, promijenite ženu."
Back to top button
Close