Kulturnjak

Najbolja mjesta za upoznavanje djevojaka

Najčešće pitanje koje si muškarci postavljaju je “Gdje upoznati dobru curu?” Najbolja mjesta za upoznavanje djevojaka vrlo često nisu pubovi i klubovi, jer prema istraživanjima, samo 20% svih veza je krenulo iz takvih mjesta. Vrijeme je da krenete na neke nove lokacije i pokušate zagledati tu jednu koja će vam pokrenuti leptiriće u trbuhu. Mi vam donosimo par mjesta na kojima bi upoznavanje djevojaka moglo biti malo lakše.

Kod prijatelja

Pretpostavka je da tvoj prijatelj ima curu/ženu. Svratiš na mali zabavicu do njega i budući da je tvoj prijatelj pozvao svoje društvo, njegova će bolja polovica pozvati i svoje prijateljice. Idealno za mirno upoznavanje, ali i za skupljanje bodova kod prijateljica.

Na dobrotvornoj priredbi

Dobro dečki ne završe uvijek na drugom mjestu. Budite dobrica, pomognite na nekoj dobrotvornoj priredbi, ubacite nešto svog džeparca i tko zna, možda će vas neka srodna duša zamijetiti.

U teretani

Vrlo je teško pronaći djevojku u teretani jer ona je tamo da vježba i ne želi da joj se ubacuju likovi kada vježba guzne mišiće. Ali ako si dobio dojam da te gleda, barem je u teretani lako pronaći zajedničke teme za razgovor. Taj razgovor se vrlo lako može nastaviti na kavi i dalje već znate.

Poslu

Posao je odlično mjesto za upoznavanje djevojaka. Imate dovoljno prilika za upoznavanje, ali i ako krenete kao prijatelji, nikad nije gotovo jer se ljubav može dogoditi u trenu. Problem bi moglo biti ako prekinete s tom djevojkom i morate svakodnevno surađivati s njom.

U parku s psom

Vlasnici životinja se najbolje razumiju. Pogotovo oni koji imaju pse. Izvedite svog ljubimca u šetnju i ako se vaš pas dobro slaže s njezinim, razgovor će krenuti.

Online

Iako kod nas ne toliko popularno kao vani, online druženja mogu dovesti do sretnih veza. Zamislite to samo kao pomagalo jer tko zna, možda nikada ne biste imali šansu upoznatu tu dražesnu curu. Ne zalazite na ista mjesta, nemate istih prijatelja, ne vježbate u istim teretanama itd. Upoznajte se s nekim servisima i krenite u potragu.

Ostala mjesta

Knjižnica, utakmica, volontiranje i sva ostala mjesta su također odlične pozicije za upoznavanje bez da ispadnete čudak. Glavno je da budete svoji i pristojni. Krenite s laganim pitanjima, ako se ona otvori, na dobrom ste putu, a ako ne, bilo bi dobro da nastavite dalje. Uglavnom, već sve znate. Sretno.

Tags

Nenad Kocijan

"Ako vas žena pobjeđuje u tenisu, promijenite sport. Ako vas žena pobjeđuje u boksu, promijenite ženu."
Back to top button
Close