Lifestyle

Momci, evo zašto treba biti oprezan s aplikacijama za upoznavanje cura

Nekada su to bili ljubavni oglasnici u novinama, devedesetih razni telefonski i teletekst servisi za spajanje srodnih duša, a već duži niz godina razne internetske stranice nude upravo isto. Koliko smo upoznati, aplikacije za upoznavanje potencijalnih partnerica (bilo za vezu ili isključivo za kratkotrajnu avanturu) popularnije su vani nego kod nas, na domaćem terenu.

S ciljem kako bi i naši čitatelji ‘upecali koju dobru ribu’ za vezu ili tek dopisivanje pa onda možda i cjelonočno šuškanje pod plahtama već smo predstavili aplikaciju za upoznavanje – Tinder. I sami redovito koristimo aplikaciju te vam, budući da pokušavamo spajati posao (rad na Macho.hr portalu) i putovanja, moramo priznati mnogo zabavnije pretraživati profile cura kada se nađemo u nekoj stranoj zemlji. Uostalom, ima li ljepšeg da vam najbolje barove i najzanimljivija mjesta u novom gradu pokaže zgodna djevojka željna društva?

No, kod upoznavanja neke osobe preko valja biti izuzetno oprezan. Naučili su to mnogi na vlastitoj koži, a na zabavan i, hvala Bogu, bezazlen način i nasamareni akteri ove skrivene kamere koja nam stiže iz SAD-a. Popularni vloger na svom je Youtube kanalu objavio spačku koju je pripremio uz pomoć svoje, izuzetno zgodne, mlade prijateljice i visokog crnog momka koji glumi njenog bivšeg momka.

Priča ide ovako – zaista jebozovna, i na prvih par poruka očito druženja željna cura, u svoj stan poziva dečka kojeg je ‘matchala’ na Tinderu. I to ne jednog, već trojicu njih, ali ne s ciljem da bude glavna akterica višesatne sesije grupnog seksa (da, mislimo na ‘redaljku’!) već da se snimi dobra spačka. U nastavku pogledajte kako je to izgledao te kako su momci snašli u nezgodnoj situaciji kada im usred maženja pred TV-om u sobu poput razjarenog bika upadne njen bivši dečko koji je očito još nije sasvim prebolio…

Tags

Red

For beach 2050 I'll look sexy, young and slim, I'll learn healthy cooking, it's gonna be my thing, But first I'll have a pizza with extra everything.
Pogledaj još
Close
Back to top button
Close