Kamasutra

Kako prepoznati umjetne grudi

Vrući dani su pred nama, stiže najdraži ljetni hobi kada muškarci lagano pripremaju sunčane naočale kako bi nesmetano mogli odmjeravati djevojke od glave do pete. To je ono što možemo, ali postoji nešto što će prosječnom muškarcu biti problem, a to je prepoznati umjetne grudi kod djevojaka. Neki to vole, neko obožavaju, dok neki više tradicionalni muškarci vole vidjeti prave prirodne grudi. Kako prepoznati umjetne grudi možda zvuči teško, ali postoji par pokazatelja po kojima se mogu izdvojiti iz mnoštva.

Naravno, ako imate pristup grudima, vrlo lagano ćete skužiti da li se radi o umjetnim ili prirodnim. Ili ne, ako vam je to možda prvi put da pipkate.

1. Preblizu

Većina žena ima grudi razdvojene između 5 i 8 centimetara, dok se implatanti nalaze dosta bliže nego prirodne grudi. Ako vidite da se skoro dodiruju, velika je vjerojatnost da su umjetne. To naravno ne vrijedi za push-up grudnjake, ali na plažama ćete već vidjeti razliku.

2. Previsoko

U umjetne grudi implatanti se ugrađuju dosta više kako bi pazusi držali grudi u višem položaju. Naravno, opet ne vrijedi ako se radi o toliko misterizonom push-up grudnjaku koji vara muškarce diljem svijeta.

3. Dinje

Većina prirodnih grudi je građena kao kruška ili kapljica vode, dok umjetne grudi izgledaju više kao okrugle dinje. To je zato jer za razliku od prirodnih grudi koji su punije prema dnu, silikonske grudi su jedanko punjene, što tvori jednaki obujam.

4. Ožiljci

Plastični kirurzi obično rade na jednak način i ostavljaju ožiljke skoro na istim mjestima. Najčešći ožiljci koji ostaju su ispod grudiju, oko bradavica i pazusi. Ako djevojka koja ima top digne ruke, vrlo lagano ćete uočiti ožiljke ispod njezinih ruku. Kako biste vidjeli ožiljke ispod grudiju i oko bradavica, ipak ćete se trebati više potruditi.

5. Prelijevanje

Možda mislite da trebate imati sluh kao psi, ali zapravo je dovoljna tiha prostorija kako bi čuli umjetne grudi. Zapravo, ne silikonske, već kada se stavljaju fileri s fiziološkom otopinom, koji se preljevaju kada žena hoda. Pogotovo kada ostane malo zraka u tim prostoru gdje se nalazi implatanti.

6. Poskakivanje

Prirodne grudi se kreću kako se kreća njezina vlasnica, dok su umjetne fiksirane za jedno mjesto. Naravno da se i one kreću, ali je to puno izraženije nego kod prirodnih grudi.

Tags

Nenad Kocijan

"Ako vas žena pobjeđuje u tenisu, promijenite sport. Ako vas žena pobjeđuje u boksu, promijenite ženu."
Back to top button
Close