Kamasutra

Kako prepoznati da djevojka glumi orgazam

Zabrinjavajući statistički podatak koji govori o činjenici da je čak 70% žena za vrijeme svojeg seksualno života odglumilo orgazam nas je šokirao! Neke žene glume svršavanja vrlo često, neke uvijek, neke ponekad, a jako mali broj nikad! Kako je to moguće??

Zabrinuti smo. Psihologija iza ove užasne ženske odlike je zapravo jednostavna, kad smo krenuli u malo istraživanja. Postoji nekoliko situacija u kojima će žena odglumiti orgazam.

Prvo, zna da sad sigurno neće doživjeti orgazam, pa ga odglumi. Zašto? Možda nije raspoložena, možda je seksualni partner loš i to mu je zadnja prilika, možda ju stres uništava.

Drugo, kad se muškarac previše trudi da prolongira njezin orgazam pa ona izgubi živce.

Treće. Kad primijeti da ste toliko loši u krevetu i da neće svršiti, a da vas ne povrijedi ili uvrijedi, radije odglumi.

E sad, naša je filozofija malo drugačija. Od djevojaka u krevetu zahtijevamo određene stvari. A to se zove seks. Ležanje na leđima i glumljenje trupla bez pulsa nije seks. Seks je igra za dvoje. Znači da se i djevojka mora potruditi. Grebati. Stenjati, vrištati. Pa na kraju, ako ništa ne pomaže, djevojka bi u najmanju ruku trebala preuzeti glavnu ulogu, sama zajahati svojeg kauboja, i dok po njemu jaše podražavati svoj klitoris i sama svršiti dok je kauboj još u njoj. To njemu sigurno neće smetati. Dapače, bit će oduševljen.

horoskop-sex

[divider]

Prema tome, smatramo da krivac za “glumljenje” orgazma nije samo muškarac. Ako vam je nešto sumnjivo, na pravom ste mjestu. Vrijeme je da prepoznamo znakove koje odaju kad žene glume orgazam.

Kod orgazma, klitoris se smanji i sakrije.

Kad se glava klitorisa krene smanjivati, znajte da ste na pravom putu. Nemojte prestati raditi to što radite! No, nemojte se sad nadgledavati što se dole događa, odaberite poziciju u kojoj ćete joj moći prstima stimulirati taj prekrasan klitić i polako ga stimulirajte tijekom seksa. Taj dodatan tretman obožavaju sve žene. Iskoristite to u svoju prednost!

Ubrzano disanje i puls

Osluškujte njezino disanje. Obratite pozornost na njezin govor tijela. Kad se bliži orgazam, tijelo samo ubrza puls, ubrza disanje i promjeni ritam njenih pokreta. Zapravo, izgleda kao da se tijelo “izgubi” od užitka. One to znaju, zato će i pokušati glumiti užitak glasnijim stenjanjem, no disanje je u cijeloj prići korak kojeg ne može dobro odglumiti. Kad “svrši” probajte koliko joj jako srce kuca. Ako ga ne osjećate i nije bilo ubrzanog disanja, prvi znakovi da je glumica su tu.

Raširene zjenice

Jedna od najboljih stvari kod odličnog seksa je pogled. Recite joj da želite gledati u njezine oči dok svršava. Njoj će to biti opako romantično i vjerojatno će pristati na tu novu igru. Gledajte ju točno u oči, gledajte ju dok se seksate i govorite joj razne perverzne i prljave riječi. Ne pretjerujte, sami znate gdje su vam granice. No svakako obratite pozornost na njene zjenice. Kod orgazma, zjenice se prošire, zato obratite pozornost na njihovu veličinu na početku

Natečene usne

Pa, zapravo, priča povezuje i gornje i donje usne. Za vrijeme seksa usne će nabubriti i bit će vruće i slasne. To ćete osobito osjetiti kod postizanja orgazma. Pazite da ne budete previše grubi i sami ne izazovete rumenilo i da možete bolje primijetiti razliku.

Grčenje vaginalnih mišića

E to je to. Kad žena želi da muškarac svrši, ovo je ključna stvar. Kad vas stisne dok ste u njoj, vi ste njen rob. Može vas ubiti u par minuta, a opuštena vas može maltretirati satima. Kod orgazma, vaginalni mišići se zgrče i stisnu, što vama znači zabavu i veselje, a njoj užitak orgazma i kraj priče. Zašto grčenje? Kod orgazma žensko tijelo želi spermu i muške izlučevine zadržati u sebi. Igrom slučaja, muškarcima to nekad ne odgovara, a nekad je najbolji osjećaj na svijetu. Oprezno momci! Mali podsjetnik na siguran sex! Najmanje u životu što vam treba je neka spolna bolest, ili najgori rezultat nesigurnog seksa, neželjena trudnoća!

Znojenje

Nakon seksa, ako ste se pošteno razvalili i postigli orgazam, vaša draga će kad se puls i napetost u tijelu smiri, malo oznojiti. Možda ne znači da uvijek mora biti znojna, osobito ako ste seks riješili “na brzaka”, ali ako je dugotrajno njen puls bio ubrzan, disanje također, mišići tijela dosta aktivni, nekakvog znojenja bi tu trebalo biti. Ako ga nema, sumnjajte!

Ponašanje nakon seksa

Normalna kemijska reakcija mozga je ta da ju opusti i da uživa još par minuta u orgazmu. Naime, orgazam kod žena traje duže nego kod muškaraca. A osobito i činjenica da kad ga dožive, žele se samo izležavati, maziti i spavati. Ako odmah nakon orgazma skoči van iz kreveta i ode u kupaonu, te za sobom zaključa vrata, sumnjajte!

Bradavice

Ako joj bradavice nisu tvrde, postoji 95% šansa da nije postigla orgazam. Bam! Najočitiji pokazatelj!

Tags

Mr. Gray

Posljednja istraživanja su pokazala zašto muškarci uživaju u oralnom seksu: Pet posto obožava taj osjećaj, pet posto voli dominantnost, a 90 posto jednostavno voli tišinu!!
Back to top button
Close