Kamasutra

Kako da vas cura zavoli? Morate briljirati u ovih deset stvari!!!

Postoje određene sitnice koji svaki muškarac mora svladati, u kojima mora briljirati. Ako ste se ikad pitali kako da vas cura zavoli, ovaj članak će vam pomoći. To su stvari zbog koje nas žene trebaju, zbog kojih ne mogu živjeti bez nas, ali i to su stvari u kojima smo puno bolji od žena. Nije ni čudo da su nekad ljubomorne na nas, što se s nekim stvarima nikad neće pomiriti, ali postoje i neke sitnice zbog koje nas obožavaju. Koje su to stvari djevojke naglasile kao najvažnije, provjerite u nastavku.

1. Sex

A što ste mislili da im je najvažnije? Novac. Blah. Ipak ševa. Pazite kako se ponašate u krpama, Posjetite našu KAMASUTRA kategoriju i pročitajte sve na što možete naletjeti. Postanite njezina seks mašina, naučite što joj odgovara i nikad vas neće ostaviti. Pa iako bili i pijandura i narkoman, seks je ono nevidljivo ljepilo zbog kojeg ljudi ostaju zauvijek skupa. Valjda.

2. Dobro voziti auto

Možda smo malo šovinistički što se tiče vožnje, no čak i one žene koje dobro voze auto će vam priznati da žene u prosijeku puno loše voze automobile. Ako naletite na curu koja bolje vozi od vas, JACKPOT! Ako ne, držite se tog volana i ne puštajte ju blizu. Ona će biti presretna što ste vi siguran vozač i što se osjeća sigurno. Čak na drugo mjesto su stavile vožnju!

3. Napraviti dobar roštilj

Ako si muško, onda znaš s vatrom. Onda znaš stvoriti vatru, onda znaš nabaviti meso, ispeći ga i poslužiti svojoj nježnoj ženki. Ona jadna sitničava samo je tu da rađa tvoje potomstvo i da bude sretna na toplom. Plus da će ti ekipa popit krv ako nećeš znati dobro roštiljati. Treningom do savršenstva!

4. Sklopiti novi namještaj

Djevojke vole šopingirati novi namještaj, a muškarci ga mrze sklapati. Osim kad je za njih. Ili za klince. Ali ormare i to? Ma daj, zaboravi. Al jebga, navečer, nakon što umorni legnete u krevet jer ste cijeli dan sklapali njenu komodu, slijedi nagrada.

5. Popravljati kućanske aparate

Iako su današnji kućanski aparati puno kompliciraniji nego što su nekad bili. Bar se isprljajte i probajte vidjeti što je to točno otišlo kvragu. Ako ništa drugo, bar ćete znati serviseru preko telefona objasniti što se kvragu dogodilo, a ne da ispadate neuka i nesposobna budala. A u najgorem slučaju, bar će vam manje zaračunati i znat ćete kad će vas htjeti “nasanjkati”.

6. Promijeniti gumu na autu kad pukne

Ona neće sigurno isprljati ruke, a i slabašna je. Tu vi uletavate. Nemojte ju gledati sa strane kako ona mijenja gumu, slobodno uletite. Kad vidite na cesti da neka gospođa ima problema s automobilom, stanite i pomozite joj, tko zna kako će vam se sve to vratiti.

7. Usisavanje, brisanje prašine, raspoređivanje veša i peglanje

Kad se ona razboli, morate pokazati da vam ni jedna od tih stvari nije problem. Ako želite djevojku koja je zgodna, pametna, koja zna što radi u krevetu i koja još k tome dobro zarađuje, jebiga momci, morat ćete se i pegle primiti tu i tamo. A onda spremačica. Al nek se zna da možete..

8. Biti snalažljiv u novim situacijama

Budite onaj koji ne paničari, budite hladne glave i razmišljajte racionalno. Molimo vas, ako se mislite ponašati kao pravi muškarac, prestanite vrištati ko curica.

9. Dobro se orijentirati

Sjever, zapad, po navigaciji, po karti grada, po šumi.. Bilo kakva orijentacija ženama je totalna nepoznanica. Izgubljene u prostoru i vremenu mislimo da je termin..

10. Obraniti svoju ljubav

Protiv čega ju obraniti? Apsolutno protiv svega što joj smeta. Dvaput.

Tags

Mr. Gray

Posljednja istraživanja su pokazala zašto muškarci uživaju u oralnom seksu: Pet posto obožava taj osjećaj, pet posto voli dominantnost, a 90 posto jednostavno voli tišinu!!
Back to top button
Close